Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVEDEN JE

Drama u Zagrebu, taksist udario u policijski auto pa bježao: 'Izgledalo je kao frka'

Zagreb: Brzom intervencijom vatrogasci ugasili požar na Trgu hrvatskih velikana 4
Ilustracija/Goran Stanzl/PIXSELL
10.04.2023.
u 12:40

Policija je jutros oko 9.30 sati imala intervenciju u centru Zagreba kada se taksist dao u bijeg tijekom kontrole vozila. Na kraju je i priveden, a čitatelji nam javljaju kako je cijela situacija izgledala dramatično

Policijski automobili su dolazili jedan za drugim, izgledalo je kao da je nastala neka frka. Mislili smo da je netko nekoga ubio - javili su nam čitatelji jutros o situaciji koja se dogodila u zagrebačkom centru, u Vlaškoj ulici.

Naime, zagrebačka policija potvrdila je kako su tijekom jutra provodili kontrolu prometa te zaustavili 61-godišnjeg taksista. ''Vozač, ne davši policijskim službenicima dokumente dao se u bijeg s vozilom, a policijski službenici ponovo su ga zaustavili u Kurelčevoj ulici. U trenutku kada su policijski službenici izašli iz službenog vozila, vozač je vozilom namjerno krenuo prema jednom policijskom službeniku, udario ga vozilom i nastavio vožnju prema Jurišićevoj ulici'', izvijestila je PU zagrebačka. 

Na kraju je policija vozača zaustavila neposredno prije Draškovićeve ulice te ga privela. ''Putnici koji su se nalazili u vozilu dovedeni su službene prostorije policije zbog daljnjeg utvrđivanja okolnosti ovog događaja, dok je zbog opisanog događaja tramvajski promet Jurišićevom ulicom u smjeru istoka obustavljen od 9.40 sati do 12.13 sati'', izvijestila je policija, a cijela scena zabrinula je građane koji nisu znali što se događa. 

- Osam policijskih vozila je došlo, jednog muškarca su odveli nakon 15-ak minuta, koliko smo mi vidjeli - ispričala nam je čitateljica koja se u tom razdoblju nalazila u obližnjem kafiću na križanju Draškovićeve i Jurišićeve. - Muškarac je imao majcu s kapuljačom na sebi - dodala je. Čitateljica je ispričala kako je cijela scena izgledala zastrašujuće, no zagrebačka policija potvrdila je kako nije bilo ozlijeđenih niti preminulih osoba. - Nakon što su ga odveli, slikali su i uzimali otiske s nekog taksija koji je tamo bio, vidjeli smo da mu je prtljažnik bio pun kofera - tvrdi čitateljica. 

>> VIDEO Talačka kriza u Baranji: Zatočio ženu u stanu i prijeti plinskom bocom

 

 

 

 

Komentara 9

DU
Deleted user
13:04 10.04.2023.

Ne kužim taj mentalni sklop ići autom udariti policajca, što se događa zadnje vrijeme. Šta je time postigao, apsolutno ništa samo se usosio i ugrozio tuđi život. Ljudi pucaju po šavovima i ne kontroliraju se. Tamo stari biciklist ubada zbog parkinga, ovdje taksist autom na policajca.

NE
NervozniPoštar
13:25 10.04.2023.

U jednu ruku je dobro da je došlo do ovoga. Valjda će se sad nešto poduzeti. Taksisti su danas najgora kategorija vozača u Zagrebu. Oni više ne gledaju cestu, nego bulje u aplikaciju u juranjavi za zaradom. Deregulacija je dovela do toga da taksi vozi doslovno tko hoće, pa i oni koji su jedva sposobni prigodno voziti za svoje potrebe.

BU
burza
16:17 10.04.2023.

Zasto ne priopce koji i ciji je taksi sada se osuduju svi taksiji i oni imaju ime i prezime i vlasnika koga se stiti kao i sa onom preplatom sa racunom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije