Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPJELI GA SMIRITI

Mladić koji je u Vodicama prijetio da će se baciti sa zgrade predao se policiji

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/7
21.02.2021.
u 16:37

U ovom trenutku nije poznato motiv zašto se popeo na zgradu

Mlađi muškarac popeo se oko 14 sati na zgradu u Vodicama i prijetio da će se baciti s nje. Nakon nekoliko sati nagovaranja od strane policijskih službenika mladić se ipak spustio s krova i predao se policiji. 

Nakon što se predao, priveden je u policiju. 

- Priznao da je pod utjecajem opijata, prvo je napravio nered u kladionici. Od djelatnice nije želio uzeti novce nego sredstvo za čišćenje stakala!? Ponaša se nebulozno. Navodno je jutros skakao i po okolnim krovovima kuća - ispričao je jedan od mještana za Šibenski. .

1/8

Kako neslužbeno doznaje portal Info Vodice,  mladić koji se popeo na zgradu dio je ekipe iz Slavonije koja se vraćala s nekakve proslave u Splitu. On se, kako doznaju, odvojio od grupe, navodno provalio u obližnju kockarnicu, nakon čega je navodno provalio u stan koji se nalazi na vrhu zgrade u Vodicama dok stanari nisu bili kući. Potom se popeo i na samu zgradu te prijeti da će se baciti.

Uz policiju, na terenu su i vatrogasci. 

- Dojavljeno je da se mladić popeo na vrh objekta. Na terenu su naši djelatnici i još ne znamo motiv zašto je to napravio – kazao je za medije glasnogovornik šibenske policije Šime Pavić, piše Šibenski. 

 

Ključne riječi

Komentara 15

M1
matej@1234
17:56 21.02.2021.

Imate i vi dijete nemojte da docekate istu sudbinu.I nemojte nikada osudivati dok ne znate pravu istinu

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
17:03 21.02.2021.

Kome prijeti? Prijeti samome sebi?

DE
Delboysiget
18:54 21.02.2021.

Narkomanski grad slučaj....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije