Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intrevenirala policija

Drama u splitskom gay klubu: Bačen pepper sprej, prekinut studentski Halloween party

klub
Pixabay/Ilustracija
01.11.2023.
u 11:45

Kako se doznaje, gosti su napustili klub, a nitko nije zatražio liječničku pomoć

Malo poslije 2 sata splitska policija dobila je poziv u splitski gay klub. Osoblje i gosti osjetili su, naime, u zraku nadražujuću tvar. Prve informacije govorile su da je bačen suzavac, no policija drži da se radi o pepper spreju, javlja Dalmatinski portal.

Kako se doznaje, gosti su napustili klub, a nitko nije zatražio liječničku pomoć.

Policija je u klubu obavila očevid, u tijeku je istraga. Klub je, kako doznaje Dalmatinski portal, sinoć unajmila grupa studenata za Halloween party.

Portal 24sata kontaktirao je i vlasnika kluba.

- Nije to bio gay party. Klub je unajmila grupa stranih studenata za Noć vještica. Netko je aktivirao pepper sprej i gosti su napsutili objekt. Moje osoblje im je podijelilo maramice i sve je bilo u uredu. Srećom, nije bio suzavac. Nije to bio neki veliki incident, ali zabavu smo tad odlučili završitit zbog sigurnosti gostiju - rekao je vlasnik.

VEZANI ČLANCI: 

Video: Od 15. studenog nova pravila za vozače, kazne do gotovo 2000 eura

Ključne riječi

Komentara 7

ZP
Zabranjen pristup
14:25 01.11.2023.

Nije ni split sto je nekad bio,gay klub u splitu. Treba se drzati sela. Kako kazu prije je to bilo zabranjeno,pa je dopustno ali ne na javnim mjestima,dopustili su onda i na javnim mjestima. Trenutno je biti gay moderno. Nadam se da cu umrijeti prije nego postane obavezno

DU
Deleted user
14:18 01.11.2023.

Šta je to "noć vještica " ? Kod nas to ne postoji !

BI
Biouskoli91
12:12 01.11.2023.

Moze pojasnjenje za neuke: koja je razlika izmedju suzavca i pepper spray-a? ... osim u jeziku, jer u Hrvatskoj bi se trebao koristiti hrvatski jezik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije