Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljsko nasilje

Drama u Puli: Rezao se i prijetio da će ozlijediti ženu i policajce

Muškarac prijetio oružjem i rezao se, policija ga uhitila
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/2
20.08.2018.
u 22:15

Muškarac je uhićen nakon sat vremena, a policija je zbog prijetnji da će koristiti vatreno oružje zatvorila okolne ulice

Prava drama odvijala se danas oko 18 sati u Puli

U naselju Šijana policija je blokirala cestu, a interventni policajci uputili su se u  kuću na raskrižju 43. Istarske divizije i Kastavske

Policajci su na mjesto događaja stigli u 17.50, a muškarac je s kata obiteljske kuće prijetio policiji hladnim oružjem kao i da će ozlijediti ženu koja se nalazila u istom stanu. 

Muškarac prijetio oružjem i rezao se, policija ga uhitila
1/16

Muškarac je uhićen nakon sat vremena, a policija je zbog prijetnji da će koristiti vatreno oružje zatvorila okolne ulice. 

Tijekom prijetnji i uhićenja muškarac se ozlijedio hladnim oružjem te je izrezan prevezen u OB Pula. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Komentara 20

CR
crodux
23:08 20.08.2018.

dali je hitna stigla ma vrijeme? ako nije Furio Radin mora dati ostavku!

AA
Aartur
00:52 21.08.2018.

Riječ je o Milanu Štifaniću, osuđivanom pulskom narko-dileru. Očigledno je konzumirao previše svoje robe.

RI
rightside
07:41 21.08.2018.

a jel "nabavlja" samo sebi ili mozda i nekom iz "grada",mislim,,pa vidi se sta radi ta njegova roba,,)))) i btw svi znaju da je diler, da trguje i da ima,, i do jucer on normalno na slobodi..)) jel vam to cisto, a?s kim je to on "povezan" da je mogao bez brige radit,,??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije