Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talačka kriza

Drama u Maleziji: Policija upucala muškarca koji je zatočio djecu

vrtić, malezija (1)
Foto: AFP/PIXSELL
1/4
07.07.2011.
u 08:51

Nakon nekoliko sati pregovaranja specijalna policija u vrtić je ubacila suzavac i ušla u prostorije u kojima se, zajedno sa zatočenom djecom, muškarac zabarikadirao

Malezijski specijalci upali su u vrtić i ustrijelili muškarca koji je zatočio 30-ak djece i troje odgojitelja, javlja New Straits Times. Muškarac je ustrijeljen u glavu, a vozilom Hitne pomoći u kritičnom je stanju prevezen u bolnicu Taman Cemerlang II. Nakon pet sati talačke krize sva djeca i odgajateljie izvedena su iz vrtića.

Nakon nekoliko sati pregovaranja, javlja Malaysia Star, specijalna je policija u vrtić u malezijskom gradu Sungai Abongu na sjeveru države Johor, u kojem je nepoznati muškarac u zatočeništvu držao 30-ak djece i četiri odgajateljice, ubacila suzavac i ušla u prostorije u kojima se muškarac zabarikadirao. Ispred vrtića se uza zabrinute roditelje okupila velika skupina ljudi koju policija pokušava umiriti. Ispred vrtića nalaze se i dva vozila hitne pomoći.

Čini se da je isti muškarac na sličan način jutros upao i u vrtić Seri Kids u Muaru.

Prema informacijama koje donosi CBC, muškarac je u rukama uz čekić imao i mačetu, a policijski načelnik Suhaimi Ahmad zanijekao je vijest o smrti jednog djeteta, koju su prenijeli neki portali, i naglasio kako policija sve drži pod kontrolom. Prenose da je muškarac navodno zatražio pištolj prijeteći kako će, ako se ne udovolji njegovoj želji, početi ubijati zatočenu djecu.

Komentara 7

Avatar MarkoHR
MarkoHR
12:16 07.07.2011.

Zatražio je pištolj (ili će početi ubijati zatočenu djecu), a dobio je pušku :)))

MO
mozel
11:25 07.07.2011.

Ispravan postupak policije.Ubiti ovakve gdje se god pojave za otmice djece.

OB
-obrisani-
00:50 09.07.2011.

nek skuplja sad rdzu pod zemljom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije