Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA U LONDONU

Incident uoči krunidbe: Zatvorena Buckinghamska palača, uhićen jedan muškarac

Eksplozija ispred Buckinghamske pala?e, jedna osoba uhi?ena
Foto: Ben Roberts-Haslam/PRESS ASSOCIA
1/2
02.05.2023.
u 22:10

Svjedoci navode kako je muškarac navodno bacao nekoliko predmeta na površinu Palače, a navodno je u vrijeme incidenta unutar Palače bio i jedan od članova kraljevske obitelji

Buckinghamska palača ovog je poslijepodneva zatvorena nakon što je muškarac navodno bacio patrone za koje se sumnja su namijenjene za sačmaricu. Metropolitanska policija izvijestila je kako je uhitila muškarca oko 19 sati nakon što je prišao vratima Palače, tek nekoliko dana prije krunidbe kralja Charlesa III.

Svjedoci navode kako je muškarac navodno bacao nekoliko predmeta na površinu Palače, navodi Mirror, a nakon procjene s terena provedena je i ''kontrolirana eksplozija'' kao mjera predostrožnosti. Policija je dodala kako se muškarac trenutno nalazi u pritvoru, a u posjedu je imao i ''sumnjivu torbu''. 

- Policajci su brzo uhitili muškarca oko 19 sati u utorak, 2. svibnja, nakon što je prišao vratima Buckinghamske palače SW1 i bacio brojne predmete - za koje se sumnja da su patrone za sačmarice - u dvorište palače - poručila je policija. Kralj i kraljica u vrijeme incidenta nisu bili unutar Palače, no navodno je bio jedan član kraljevske obitelji.

>> VIDEO Sekunde nakon udara: Pojavila se nova snimka, prikazuje dramu nakon pada skele

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije