Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV NEUGODNJAK!

Drama u dućanu s vjenčanicama: Mlada došla s budućim šogorom, pa završili uhićeni

Foto: Pixabay
1/2
08.09.2022.
u 10:08

Mlada i njezin budući šogor stigli su iz Belgije u u Duisburg u utorak poslijepodne kako bi preuzeli haljinu koja je posebno izrađena za 26-godišnjakinju.

Biranje vjenčanice je za mnoge mlade važan trenutak, jer upravo će ta haljina biti jedna od ključnih aspekata svadbe. No, kaos koji se dogodio prilikom isprobavanja vjenčanice četvrti Marxloh u Duisburgu u Njemačkoj završio je s kaznenom prijavom.

Budući da se budućoj mladi (26) nije svidjela haljina šivana za nju, ona je uzela drugu i htjela je ukrasti iz trgovine za vjenčanice. Njezin budući šogor (24), koji je bio u njenom društvu, pretukao je vlasnika trgovine, piše Fenix-magazin.

Mlada i njezin budući šogor stigli su iz Belgije u u Duisburg u utorak poslijepodne kako bi preuzeli haljinu koja je posebno izrađena za 26-godišnjakinju. Budući da vjenčanica nije odgovarala ženinu ukusu, vlasnik trgovine ponudio joj je drugu.

Njemački mediji pišu kako je mladenka isprobala haljinu i s njom istrčala na ulicu. Njezin šogor krenuo je za njom i zaključao vrata trgovine, blokirajući izlaz zaposlenicima. Kada je vlasnik uspio otvoriti vrata, šogor je navodno zgrabio stupić i njime ga udario zbog čega je ovaj zadobio lakše ozlijede.

Policajci su mladenku i njenog budućeg šogora uhitili, a oni će se pojaviti pred sucem zbog razbojništva i nanošenja opasnih tjelesnih ozljeda.

VIDEO: Otvorenje islamskog centra Sisak

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije