Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA KRAJU SE SAM SPUSTIO

Drama u Bjelovaru: Prijetio da će skočiti s dimnjaka visokog 30 metara

20.07.2020.
u 19:10

Dimnjak na koji se popeo muškarac nalazi se na kotlovnici u Mihanovićevoj ulici u Bjelovaru, u strogom centru grada.

Već dva sata traje drama u Bjelovaru. Naime, muškarac se popeo na dimnjak visok 30 metara i prijeti da će se baciti.

Drama traje već dva sata, a na lokaciji se nalaze vatrogasci, policija i socijalna služba. Dimnjak na koji se popeo muškarac nalazi se na kotlovnici u Mihanovićevoj ulici u Bjelovaru, u strogom centru grada.

Naime, ovaj dimnjak se nalazi u kompleksu zgrada Bjelovarčanima poznatim kao "crvene zgrade". Oko njega se nalazi oko 70 stanova.

Nakon što su vatrogasci krenuli u spašavanje, muškarac je s dimnjaka sišao sam, a policija je ubrzo rastjerala sve prolaznike. 

Muškarca je odvezla Hitna pomoć, a policija je krenula za njima. Inače, riječ je o mlađem muškarcu koji ima oko 35 godina. Nije potvrđeno, ali po ponašanju bi se reklo da je muškarac bio u alkoholiziranom stanju. Neki od prisutnih tvrde da se radi o jednom od pacijenata Odjela za psihijatriju.

Portal Bjelovar.live izvještava da je mladić na vrhu dimnjaka bez ikakvog hlada proveo dva sata tijekom kojih je pjevao, vikao, pio pivo, pušio i cijelo vrijeme razgovarao na telefon. Na mjestu događaja bila je i socijalna služba koja je navodno jako dobro upoznata s mladićevom situacijom. Pregovore s njim vodio je Hamdija Mašinović, aktualni zamjenik načelnika PU bjelovarsko-bilogorske.

 

VIDEO: Drama u Bjelovaru: Prijeti da će skočiti s dimnjaka visokog 30 metara

Ključne riječi

Komentara 12

SN
Snowman
19:20 20.07.2020.

Pa kome on prijeti ? Nek skoci

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
19:16 20.07.2020.

Milanović?

GE
generacija57
19:19 20.07.2020.

Neka skoči po danu da mogu snimiti reporteri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije