Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otmica ili...?
Povratak na članak

Drama u Amsterdamu: Navodno otet zrakoplov okružili specijalci

Nizozemska je policija potvrdila kako vjeruje da je riječ o otmici zrakoplova, no tvrtka koja je vlasnik zrakoplova tvrdi da je riječ o nesporazumu

Komentari 3

IP
info_punkt
15:58 29.08.2012.

röntgen, infracrveno, ultrazvučno... uzalud vam trud svirači... sve se može kad se hoće...

VL
Avatar ludi kekec
ludi kekec
21:46 29.08.2012.

to su pravi specijalci - tako su dobro maskirani da se ne vidi NI JEDAN... večernjak opet pokazuje koliko je jadan - nisu u stanju nabaviti na netu prave fotke...

VL
Avatar commentator
commentator
21:56 29.08.2012.

L.kekec dobro kaže, pa zar se može biti tako... tako... nemogu nać neku neuvrjedljivu riječ, da se stave fotografije bilokoje kakve stalno stavljaju ovdje za večinu članaka? Kao da čujem razgovore u redakciji:" imamo text, hoćeš ti ubaciti (neke) fotke? Hoću stari ."

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.