Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Njemačkoj
Povratak na članak

Drama pod zemljom: Pozvali HGSS da izvuče kolegu iz Alpa

U akciji spašavanja hrvatskog speleologa Igora Jelinića, koji je u spilji Piaggie Belle u talijanskim Alpama 2007. doživio nesreću na dubini od oko 300 metara, sudjelovalo je 120 spasilaca

Komentari 2

NI
NisamKriv
21:22 16.06.2014.

Vani ih cijene a kod naših u vlasti(ova ili ona nije bitno) su zadnja rupa na svirali,i ne žele da im poboljšaju uvjete i da dobiju prava kao druge službeg,živa sramota ali bi se rado naslikavali sa njima da se ne daj bože desi neka katastrofa i HGSS riješi situaciju kao i uvijek do sada. HGSS-u svaka čast i kapa do poda.

VL
Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
06:59 17.06.2014.

i nemojmo zaboraviti da rade za 0 kn jer su svi volonteri !!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.