Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubio ženu pa sebe
Povratak na članak

Policija intervenirala desetak sati prije ubojstva: 'Brak im je bio u krizi'

Iza Dragomira i Marije B. ostalo je troje djece, a prema kazivanju susjeda, njih su se dvoje često svađali jer im je brak bio u krizi

Komentari 12

OB
ObrenM
22:59 22.06.2017.

Sigurnost i povjerenje.

VL
NE
nevjerujženikojalaže
23:01 22.06.2017.

pitanje je, od kuda ovomu ''pljuca'' i zašto ju uopće ima ? je li supruga znala za istu ? ako jeste zašto je policiji prešutjela ? pitanja milion..

VL
KA
kapunjohan
07:38 23.06.2017.

Na svaki način u postupcima u obitelji muškarci i žene trebali bi biti ravnopravni a ne da su žene protežirane i kao takve često uzročnik nesuglasica. Mora se odgovornije utvrditi tko je ,,izazivač,, u obitelji i taj mora nositi krivnju. Često se među ,,ženske,, žrtve napr. ubrajaju i žene, kad po tragediji muž ubije i sebe , a nitko se ne pita koliko obiteljske ,,nepravde,, je taj muž trpio od strane žene, da je bio i sam spreman umrijeti. To su složeni procesi i trebalo bi im pristupati odgovornije pa bi bilo manje tragedija.

VL
SE
Semiramida
08:13 23.06.2017.

Policija je poslala patrolu na postupanje ? I patrola je procijenila situaciju tako "dobro " pa je ishod njihove procjene 2 mrtve osobe. Gdje su psiholozi , gdje su stručne osobe za ovakve situacije? Nije dovoljno poslati običnu patrolu , , oni nemaju sposobnost ni obrazovanje za specifične krize, plus toga velike vrućine pojačano negativno djeluju na živce osoba u konfliktu.

VL
DU
Deleted user
23:33 22.06.2017.

Dobro su intervenirali! Vide se rezultati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.