Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drago Prgomet

'Orbanova politika HDZ-ovom je vodstvu i Karamarku puno bliža od one Angele Merkel'

Drago Prgomet
Foto: N1 televizija
30.09.2015.
u 09:19

Prgomet je rekao da se na domoljublju izbori neće dobiti jer 'ljubav prema domovini ne može biti izborni program' i da se to podrazumijeva

– Privatizirati domoljublje za mene je neprihvatljivo. Jesam li ja domoljub, to vam ne bih znao odgovoriti. Govoriti 25 godina nakon rata tko je veći domoljub, deplasirano je – rekao je bivši potpredsjednik HDZ-a Drago Prgomet koji će na parlamentarne izbore izaći u koaliciji s Mostom.

Prgomet je rekao da se na domoljublju izbori neće dobiti jer "ljubav prema domovini ne može biti izborni program" i da se to podrazumijeva. – Ako ste kandidat za Sabor, podrazumijeva se da vam je stalo da se nešto dobro napravi u ovoj državi – dodao je. Na pitanje o izbjegličkoj krizi Prgomet je rekao da ona nije i ne smije biti problem SDP-a i HDZ-a, već države.

– Teško je izvlačiti pojedinačne primjere, ali mislim da oporba griješi kada problematizira gdje će se graditi kampovi za izbjeglice, a Vlada nije bila pripremljena. Važno je da Hrvatska ne smije biti sabirni centar, treba im pomoći i prebaciti ih u zemlje u koje oni žele otići – rekao je Prgomet i dodao da je SDP-ova koalicija pokazala da neće zatvarati granice.

– Za HDZ ne znam gdje se svrstava jer daju kontradiktorne izjave koje zbunjuju njihove birače. Politika Orbana HDZ-ovu je vodstvu i Karamarku puno bliža od one Angele Merkel. Prgomet je na pitanje kome će Most dati potporu u slučaju da njihov mandat odlučuje o formiranju nove vlade Prgomet je rekao da je neće dobiti ni Milanović ni Karamarko. – Postoji mogućnost vlade nacionalnog jedinstva. Mi nismo trgovačka priča, trgovine nema. Mi nismo ljudi koji se bojimo, imamo stručne ljude – rekao je Prgomet.

>> Nadam se da ćemo oteti glasove i ljevici i desnici i Hrvatsku učiniti boljom

>> Petrov i Prgomet idu sa sloganom: Most ili post

Komentara 21

Avatar Benedikta
Benedikta
10:41 30.09.2015.

Po čemu je ovaj čovjek relevantan?! Veoma je pogriješio izavši iz HDZ, i nimalo nije uredu ovako pričati protiv onih koje tolike godine zastupa.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
11:17 30.09.2015.

i meni je Orbanova politika bliža...ovako imamo HR policiju koja strogoću vježba na domaćima a brižno čuva ekonomske migrante da im dlaka ne padne sa glave i HR državu koja hrpu love troši na ekonomske migrante a za domaće učiteljee nema 4%?!?! Da su slučajno učitelji iz Sirije - našlo bi se 4%...

GO
Gomila
09:36 30.09.2015.

Prgometa je blizi Ostojicu nego Tomislavu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije