Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prgomet o prosvjedima:

Nesigurnost počinje vladati zagrebačkim ulicama

Drago Prgomet
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/2
15.03.2015.
u 12:29

"Sve je to posljedica isključivosti i nedostatka volje za razgovor. I Karamarko i Milanović bježe od dijaloga i odgovornosti"

Donedavni HDZ-ovac Drago Prgomet danas je na svom Facebook-profilu komentirao jučerašnji prosvjed i antiprosvjed u Zagrebu, tvrdeći da su oni potvrda njegove tvrdnje da "nesigurnost počinje vladati zagrebačkim ulicama".

"Sve je to posljedica isključivosti i nedostatka volje za razgovor. I Karamarko i Milanović bježe od dijaloga i odgovornosti. Iz dana u dan dokazuju da im je pobjeda na izborima važnija od budućnosti zemlje", napisao je između ostalog Prgomet na Facebooku.

"Treba li Hrvatskoj 'događanje naroda'? Je li ovo način kako ćemo zaposliti stotine tisuća nezaposlenih i odgovoriti desetine tisuća mladih ljudi koji razmišljaju o odlasku iz Hrvatske? Želimo li Hrvatsku u kojoj ne smijemo vlastitu djecu u sred bijela dana poslati u centar Zagreba? Trebamo li biti taoci takvih politika? Trebaju li nam takvi političari!?", upitao se Prgomet.

Podsjetimo, Prgomet je krajem veljače dao ostavku na mjesto zamjenika predsjednika HDZ-a te napustio stranku. Prgomet je prije toga više puta izražavao nezadovoljstvo načinom na koji predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko vodi stranku.

>> I Milanovićev dom treba poštivati!

>> Klemm: Iza protuprosvjeda stoji Zoran Milanović

Komentara 167

MU
mujovanbeethoven
12:48 15.03.2015.

kao da je ostojić operirao prgometa a ne obratno

NE
Neo001
12:46 15.03.2015.

drug prgomet je kao drug puhovski i slični postao glasnogovornik partije. Možda ćemo i saznati kavi dilovi su u pitanju, što se to nudi drugu prgometu

L0
luena 01
12:46 15.03.2015.

Pa sto tisuca se vec iselilo iz Hrvatske ,jestel li razmisljali kako da ih Vi sprijecite u odlasku dok ste bili u HDZ -u gospon Prgomet,niste?! ne kuzim uzrupatore tipa D.P. koji sami nisu napravili sto treba a sad se javljaju na svaki film....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije