Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gordan Maras:
Povratak na članak

'Drago mi je zbog podizanja rejtinga, ali zbog afera vratit ćemo se tamo gdje smo bili'

Agencija Standard & Poor's povisila je u petak rejting Hrvatske na 'BBB-/A+', uvrstivši ga nakon više od šest godina u investicijsku kategoriju, zahvaljujući poboljšanje stanja u proračunu i gospodarskom oporavku

Komentari 7

PR
Princeza
13:37 23.03.2019.

Da pogotovo tvojom zaslugom je rejting dobar.

VL
AN
Antonio1952
15:30 23.03.2019.

Sta ce ti reci sef Bero da se radujes boljem rejtingu za koji je najvise zasluzan minisrar Maric, a vi ste ga nekoliko puta htjeli smijeniti jer je u zivotu nesto radio i odmah je u sukobu interesa. Vas dvojica ne mozete biti jer nikad niste nista radili osim trac politike i napadanja svakog koji nesto radi. Bero veli Plenkovic izabrao rejting umjesto da je dao drugovima jos milijardu eura da se igraju gradnje brodova. Brodovi nigdje a lova fuc i nitko ne odgovara. Bitno da ste odsudili Mamica za milione koje nitko iz Dinama ne trazi.

VL
AF
afer
15:40 23.03.2019.

ovom treba oguljenu bananu davati kroz žicu

VL
DL
dr Luigi
19:58 23.03.2019.

Admin ,objasnite mi molim po kojem kriteriju je maknut moj komentar, nikog nije vrijeđao nikog omaložavao samo je imao kritički osvrt na temu i zzraženo mišljenje, ćemu cenzura.

VL
DD
dr dragon
18:30 23.03.2019.

Mislim da je gora solucija nesposobnost sdp nego lopovluk hdz. Kad bih morao odabrati odabrao bih manje zlo hdz jer bar gospodarski rastemo dok je vladao pošteni sdp i za vrijeme Milanovica a i Račana jako velika nesposobnost i bahatost,dokk su od radnika napravili robove.Zato zadnjih 20 god sam dao glas uvijek 3.4.5. šestoj opciji. Nažalost uvijek oporbi !

VL
RP
rpzagreb
15:29 23.03.2019.

Onaj tko misli da će se zbog rejtinga ili nekih statistika poboljšati životni standard građana bi morao obaveno otići na pregled.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.