Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka ministrice
Povratak na članak

'Dragi ravnatelji, djeci su školske torbe stvarno preteške. Riješite to'

Ministarstvo obrazovanja nije odredilo točan model po kojem bi se umanjila težina torbi. Tu su “kreativnost” prepustili ravnateljima. Rješenja nisu tako jednostavna budući da učenici i kući moraju učiti i ponavljati gradivo, pa su im knjige potrebne

Komentari 6

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
18:39 24.10.2017.

Fino uzmes dvije torbe, kolica, bernardinca s ruksakom ...

VL
LU
Lujo123
18:58 24.10.2017.

preteške torbe su tezultat djelovanja lobija ili mafije izdavaća i autora. Dobro su umreženi, dobro raspoređeni na mjesta gdje se odnose odluke i bore se svim silama i sabotoraju svaku pomisao za smanjenje obujma udžbenika jer posljedično to znači i manje stranica u udžbeniku, pa i manju cijenu, a to ne mogu dozvoliti i po cijeni uništavanja zdravlja djece. Dakle, čisti mafijaški posel u kojeg su involvirane sve nadležne institucije! Bože pomozi!

VL
MA
marijaqwer
19:38 24.10.2017.

Treba zatvoriti pola ministarstva , pa će problem biti riješen. Ove reforme ( gdje sdp ukine zaključivanje ocjena , hdz vrati ) su obično presipanje iz šupljeg u prazno. Hitno smanjiti obim gradiva, posebno iz povijesti, hrvatskog jezika, te izbaciti svu ideologiju i politiku iz svih predmeta.

VL
GE
geez
21:00 24.10.2017.

skanirajte skolske knjige i neka su kuci na kompjutoru, a u skoli stampane

VL
DU
Deleted user
19:04 24.10.2017.

Hajde, ćatolkinjo, predloži svoja veleumna rješenja da učenici nemaju nikakvih knjiga, ocjenjuju nastavnike, sami biraju hoće li u školu...

VL
UM
Umjereni
18:39 24.10.2017.

Ravnatelji da riješe problem što je naše školstvo u srednjem vijeku, pa se svake godine kupuju novi udbženici jer je dio njih sasvim nepotrebno radni, što se sadržaji ne prezentiraju na dlanovnicima i sličnim uređajima? Što bi sada ravnatelji trebali? Pa suludo je i da djeca u sedmom razredu imaju po osam sati dnevno i praktički odrade više nego 80% radnog stanovništva. Nije to problem ravnatelja nego upravo ministarstva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.