Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON IZBORNOG SABORA

Vulin disidentima: Uzalud vam trud, svirači! Mogli ste izabrati i novog predsjednika CDU-a

hdssb
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
10.12.2016.
u 16:39

Vulin kaže da današnje javno okupljanje "stranačkih pučista" nema nikakve veze s HDSSB-om

"Uzalud vam trud, svirači!", poručio je predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin stranačkim disidentima koji su danas za predsjednika stranke izabrali Vladimira Šišljagića.

Vulin kaže da današnje javno okupljanje "stranačkih pučista" nema nikakve veze s HDSSB-om.

"Ne želim komentirati odluke koje su donesene, ali samo ću reći da su mogli, kad su se već skupili, izabrati i novoga predsjednika njemačkoga CDU-a", ironično je Vulin komentirao u priopćenju. Spočitnuo je Šišljagiću što je napao premijera Andreja Plenkovića i poručio da Šišljagić i Dinko Burić provode politiku sukoba sa svim institucijama Republike Hrvatske te da "još samo nedostaje napad na Europsku komisiju".

"Želim ponoviti da HDSSB normalno funkcionira i da su u tijeku pripreme za Izvanredni izborni sabor HDSSB-a koji će biti održan 14. siječnja 2017. godine. Nažalost, ovo što se danas dogodilo šteti ugledu HDSSB-a i zbunjuje hrvatsku javnost. No, poduzet ćemo sve pravne radnje kako bismo spriječili daljnju zloporabu imena, logotipa i grba naše stranke", poručio je Vulin.

>> Članovi Predsjedništva HDSSB-a Glavašu: 'U izbore smo ušli totalno nepripremljeni i neorganizirani'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije