Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sumnjiva smrt
Povratak na članak

Preokret? 'David je ubijen, policija je izdala nalog protiv nepoznate osobe'

Lukač je nakon pronalska tijela rekao kako je u tijelu Davida Dragičevića potvrđena prisutnost droge LSD te je konstatirao da je nastradali mladić bio narkoman, demantiravši optužbe oca Davora Dragičevića

Komentari 4

DU
Deleted user
17:43 03.07.2018.

Ako se ovo ispotavi da je istina,cijeli policijski(milicijski) vrh treba smjeniti i procesuirati. Žalosno je što se događa bez obzira na vjeru i naciju nitko nije zaslužio ovakvu patnju,samo roditelji znaju kako im je,ali neka istraju na istini nisu sami.

VL
Avatar narozi
narozi
18:59 03.07.2018.

pa da je meni provalio, ukrao pa i ja bih ga prebio na zivo ime, i to mu se desilo, trazila ga, nasli ga pored vrbasa, prebiliga na mrtvo ime i onda u vrbas, jos jedan lopov manje na svijetu. Ako ne krades, ne prevaravas ljude, ne ubijas, ne prodajes dorgu, i sredis sve probleme na fin nacin ostaces ziv za dugo godina. Ovaj dasa je prekrsio tri ta pravila

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.