Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Dr. Strikić i sljedeće će 4 godine voditi Opću bolnicu Karlovac

Javio se još dr. Kurelić koji gotovo trideset godina radi u bolnici i primarijus Jović iz Maribora čiji su dokumenti bili nepotpuni i molba nije razmatrana
07. ožujka 2012. u 12:07 1 komentara 349 prikaza
bolnica
Foto: Kristina Štedul Fabac/Pixsell

Dr. Nedjeljko Strikić i sljedeće će četiri godine biti na čelu Opće bolnice Karlovac. Tako je na jučerašnjoj sjednici odlučilo Upravno vijeće u čijem su sastavu Josip Zaborski, dr. Zvonimir Tutek, dr. Ana Stavljenić-Rukavina i Katica Rubinić na čelu s dr. Željkom Gojšićem. U "igri" su još bili i dr. Bruno Kurelić koji gotovo trideset godina radi u karlovačkoj bolnici i primarijus Jović iz Maribora čija je dokumentacija bila nepotpuna pa nije ni razmatrana.

 – Jednoglasno smo odlučili da dr. Strikić i dalje bude na čelu karlovačke bolnice. Istaknuo se na mnogim dužnostima, bio je župan, član županijskog poglavarstva za zdravstvo, saborski zastupnik. Što je najvažnije poznaje zdravstveni sustav i u protekle se četiri godine dokazao na ravnateljskoj funkciji.

Uza sve poštovanje ostalim kandidatima, apsolutno smo zadovoljni svime što je učinjeno u bolnici otkada je ravnatelj dr. Strikić – objasnio je predsjednik Upravnog vijeća Željko Gojšić. Još uoči izbora, kada je bilo jasno da neće doći do promjena u vrhu karlovačke bolnice, dr. Strikić nam je kazao da ne treba politizirati oko funkcije koja nosi veliku odgovornost.

Napomenuo je i da su u četiri godine dug bolnice smanjili za više od sedam milijuna kuna. No, njegov protukandidat dr. Kurelić ipak smatra da je izbor za ravnatelja karlovačke bolnice čista politizacija. Poručuje da će i dalje raditi svoj posao, ali da ostaje gorčina.

ski
Veliki vodič kroz Nassfeld
Isprobajte lokalne specijalitete, zaplešite uz legendarnu Nenu i skijajte na 110 km besprijekornih staza
Grawe
PRIHVATI IZAZOV
Izazov za sve trkače koji žele pomoći drugima
  • rbanek:

    La commedia e finita...nije politika...a jesu li pozvali kandidate na razgovor? Zar u tekstu ne kažete da se unaprijed znalo? Ma, bravo!!!