Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
polemika
Povratak na članak

Dr. Slaven Letica: Bivši rektor dr. Aleksa Bjeliš ne shvaća da 'njegov' Etički kodeks ne regulira plagiranje i akademsko nepoštenje


Kao što ništa glede plagiranja i znanstveno-nastavnog nepoštenja nije razumio prije devet godina, bivši rektor Bjeliš, nažalost, ništa ne razumije ni danas!

Komentari 5

Avatar superhik74
superhik74
18:11 23.01.2017.

Inace Letica je 80-tih godina predavao predmete (bio asistent Milanu Skrbicu) Marksisticka medicinslka socijologija te Teorija i praksa samoupravnog socijalizma na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Danas je veliki HOS-ovac. Tako nam je sve u nasoj banani.

VL
MI
misho32
13:28 23.01.2017.

taj Letica si je umislio da je nepogrešiva moralna veličina , koja može svakom dijeliti moralne lekcije . A izgubio je u javosti svaku vjerodostojnost braneći svoju snahu ,Daliju Orešković predsjednicu povjerenstva za sukob intersa , za koju tvrdi daa je stekla veliko povjerenje i vjerodostojnost javnosti. J

VL
NO
novalastavica
13:35 23.01.2017.

Letica je prikriveni partijas kao i njegova snajka

VL
US
usredini
16:26 23.01.2017.

Društvo napreduje ako se kriminal svakog pojedinca bez obzira na to tko je i odakle dolazi brzo rješava.I dok se to ne shvati i stalno se vrijeđa sve koji ukažu na njega jer su "napali" mojega tuđi ostati ćemo zauvijek na Balkanu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.