Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dnevnik iz Bruxellesa
Povratak na članak

Premijerovo ‘vatreno krštenje’

Premijerov savjetnik opisuje njegov prvi boravak u Bruxellesu gdje je sudjelovao na Europskom vijeću sa šefovima ostalih 27 vlada

Komentari 14

AL
Alkana
17:16 22.02.2016.

Zaista možemo biti sretni što imamo takvog premijera, ne samo sposobnog nego i tolerantnog i pristojnog. Isto tako i predsjednica nam je super u svakom pogledu.

VL
MI
mirkomirko3
19:10 22.02.2016.

Samo naprijed Gosp. Oreskovic; rjesiti se treba sto veceg proja uhljeba.

VL
CR
crocro
21:43 22.02.2016.

Mnogi još nisu svjesni da gosp. Orešković čini veliki posao za Hrvatsko gospodarstvo a time i za cijelu Hrvatsku i njezine građane. Sve što je do sada učinio tek je pravi putokaz koliko će još učiniti za Hrvatsku. Gdje god se pojavi svi žele biti u njegovoj blizini i svjestki kapital želi s njim razgovarati o ulaganjima u Hrvatskoj. Konačno se nešto dobro događa Hrvatskoj. Imam osjećaj da se kolo zahuktava u pravom smjeru, samo je problem što još mediji "čuvaju leđa" staroj vladi. Kako? Pa u emisije se zovu gosti u takvom sastavu da sadašnja vlast ostane u manjini. Dakle ako je troje gostiju, dva bi trebala biti na strani stare vlasti, ako ih je 5 onda 3:2 u korist stare vlasti. I tako se stječe dojam kada se sluša ili gleda emisija da su loše kritike prema današnjoj vlasti. Eto daje se riječ gosp. Aresnu Bauku koji kaže da premijera nema u javnosti. A zanemaruje činjenicu da je premijer u razgovorima sa svjetskim ulagačima u Hrvatsku, da radi pravi posao, ali to njima smeta jer bi trebao biti i slikati se kako hoda po Hrvatskoj i daje neke nesuvisle izjave. Oni zanemaruju da je premijer rado viđen gost u svakoj zemlji, da se uskoro sastaje i s gđom Merkel koja želi s njim razgovarati kao i svi europski lideri. Zato što je priznati gospodarstvenik s rezultatima i koji je poželjan gost u gospodarskom miljeu. Samo čekamo prve rezultate u prva tri mjeseca ove vlade. A do tada moramo biti spremni na napade sa svih strana da naš premijer ne valja i da radi krivi posao. A oni bi radili puno bolje od njega jer su sposobniji i pametniji. A kakav je gospodarstvenik gosp. Bauk, u čijem je miljeu on rado viđen i što bi on imao za reći o gospodarstvu kada bi ga kojim slučajem posjeli za stol ljudi čiji on jezik slabo razumije.

VL
Avatar dusko.besenic.3
dusko.besenic.3
19:49 22.02.2016.

On je inteligentan i obrazovan čovijek,sa odličnim radnim iskustvom, i nedostatak političarskog iskustva amortizira svojim pozitivnim osobinama. Ali ima jedna stvar koja me brine,iako ga podržavam,a to je da će biti situacijakada će mu nedostatak biti opasan i uočljiv,a to je kada će prije ili kasnije morati voditi političke razgovore,koje neće moći odbaciti frazom da prošlost pustimo povijesti,jer se u određenim situacijama MORA zauzeti čvrst i jasan stav,baš s obzirom na prošlost.Tu mislim na političko sukobljavanje sa srbijanskim političarima,čija je politička pozadina poznata i gdje je kod njih u svemu prisutan duh onoga čime su opsjednuti,a to je velika Srbija! U takvim razgovorima nema tolerantnog dijaloga,jedino ako ste im spremni popustiti,a na to ovaj naš ne da nije navikao,nego toga nema u svom mentalnom sklopu.

VL
BK
B Kosa
20:30 22.02.2016.

ja apsolutno nisam sumnjao u premjera oreskovica, znao sam daje sposoban i dace se truditi za hrvatsku koliko moze, a tako i presjednica radi za svoju zemlju koliko moze

VL
DO
domljani
17:41 23.02.2016.

laži ,laži me ,ti me lažeš najbolje... mrtvaca ne oživiš reformom; kapitalizam je na izdisaju...a do kraja hrvatima je namjenjena uloga sluge u vlastitoj štali

VL
SL
stipe.lasic
05:29 23.02.2016.

Podrska premijeru Oreskovicu samo naprijed ne zamarat se sa sdp bagrom

VL
DU
Deleted user
17:49 22.02.2016.

Jesenti milu bigulicu, gospo'n Orešković MBA Tim nahvaljen je ovdje na sva usta. Sve je to lijepo, krasno i fino, samo kad bi bilo potpuno istinito. Kako da to doznamo uz nepozdane medije kakve imamo? Ako nikako drugačije, onda ćemoo za godinu dana točno znati kako je to s našim Timom bilo ovih dana. Bolje ikada nego nikada.

VL
SA
sani1
17:19 22.02.2016.

Ajme meni, muka mi je od ove idiotske tiskovine. Orešković je u redu faca, ali da mu njegov savjetnik piše panegirike je zaista teško probavljivo. Ima li netko u ovom Večernjaku da kaže dosta ovim glupostima. Bojim se da nema.a. Ili je sve to skupa, uključivo i Večernjak, u službi prikrivanja nerada i nesposobnosti jedne vlade koja je u tome daleko ispred prethodne.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.