Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dr. Neven Šimac
Povratak na članak

"Orban ne može biti naš prijatelj jer je sramota Europe"

"Nije točno da su imigranti neobrazovani i da trče za socijalom jer, kada dođu u zemlje EU, i ne znaju koja socijalna prava imaju"

Komentari 3

VI
VisAVis2
00:38 18.10.2015.

Ma koji je ovo znanstvenik po narudžbi! Obrazovani dezerteri ne znaju gdje koja prava im se smiješe pa tek pukim slučajem, navalili na Švedsku i Njemačku, potom i na Austriju, Nizozemsku itd! Interesantno da se to poklopilo i sa stremljenjima stotina tisuća, od ove vlade protjeranih Hrvata koji su život i rad potražili na istim "adresama"....

VL
Avatar Baroudeur
Baroudeur
08:44 19.10.2015.

Meni izgleda da Orban u smislu protekcije granca EU prema Shengenu je u potpunom pravu. Sada su i Slovenci poceli... A ovo ostalo sto se tice kulture tih izbjeglica, kad vidis tragove gdje su prosli, odmah znas koja je too kultura. Ajde doktore, malo ozbiljnosti!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.