Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbori

Dr. Kujundžić ponovno na čelu Hrvatske zore

Milan Kujundžić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
17.05.2015.
u 19:22

Na izvanrednom saboru stranke okupilo se 198 članova, a dr. Kujundžić poručio je da će se odmah početi pripremati za parlamentarne izbore.

Jednoglasnom podrškom dr. Milan Kujundžić jučer je izabran za predsjednika Hrvatske zore – stranke naroda kao jedini kandidat.

Na izvanrednom saboru stranke okupilo se 198 članova, a dr. Kujundžić poručio je, prenosi Hina, da će se odmah početi pripremati za parlamentarne izbore.

Ekonomist Gordan Žanić izabran je za Kujundžićeva zamjenika, a dopredsjednici su Stjepan Sviben, Živko Zrilić i Milan Petrak

>>Prgomet i Kujundžić neka se drže medicine jer za politiku nisu

>>Milan Kujundžić: Doći će do promjene na Pantovčaku

Komentara 15

ZA
zambezi
20:58 17.05.2015.

Bolje nek se drzi medicine. Ak mu ide liječenje.

Avatar mirica19
mirica19
21:38 17.05.2015.

Toliko se voli domovina da se uključe u politički život samo pred izbore...

LA
Lavica7
23:01 17.05.2015.

Izgleda da novaca ima samo u politici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije