Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seksualizacija djece
Povratak na članak

Dr. Domazet-Lošo: To je pokušaj vraćanja evolucije unatrag

- Isto tako mogu reći da vjera i znanost nisu na suprotnim stranama, to je moderna izmišljotina.- kazao je dr. Domazet-Lošo

Komentari 4

SI
sinaj
21:14 02.03.2013.

E moj Lošo, tko još sluša što znanstvenici imaju za reći. Na djeluju je bolesna ideologija koju znanost ne zanima. Ne mogu učiniti ništa da promjene normalne biološke procese, ali zato mogu stvoriti užasnu konfuziju u glavi djeteta, a upravo im to i treba da mogu lakše manipulirati njime.

VL
Avatar MK
MK
11:59 01.03.2013.

...na jednostavan nacin - sve receno!

VL
VI
Viola
23:34 02.03.2013.

Hvala, dr. Lošo u ime svih ljudi koji se mjesecima trude objasniti ministru Jovanoviću i ostalima u Vladi kako je ovaj zdravstveni odgoj u stvari protiv zdravlja, ali i zdrave pameti.

VL
ŽU
županjac
09:17 03.03.2013.

Svaka čast gospodinu. Međutim, kao što netko reče, tko još sluša znanstvenike. Mi smo država u kojoj jedan dr Đikić i njemu slični ne mogu ući u HAZU, jer valjda nisu dovoljno stručni, pa su stoga i napori dr Domazet - Loše priča u vjetar i borba sa vjetrenjačama. Jovanović je svoje rekao. Samo me zanima što će se dogoditi sa tom njegovom "doktrinom" kada poput HNOS-a ili Šuvarove škole propadne za godinu dvije. Tko će odgovarati za uzaludno potrošen novac koga Hrvatska ionako nema? Opet jedan ministar sebi diže spomenik za života. Samo što je ovo spomenik gluposti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.