Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reagiranje Šefica ko

Dr. Antolić: Večernji list piše po diktatu SDP-a i Z. Mršića!

\'17.01.2011., Koprivnica - Karmen Antolic, lijecnica, predsjednica gradskog ogranka HSS-a. Photo: Marijan Susenj\'
Marijan Sušenj/PIXSELL
18.01.2011.
u 09:55

Privatna liječnica tvrdi da to što dobiva poslove sa školama i ustanovama u vlasništvu županije nema veze sa stranačkim ili osobnim okolnostima

Karmen Antolić, privatna liječnica iz Koprivnice, županijska vijećnica HSS-a, članica upravnog vijeća koprivničke bolnice i Nadzornog odbora Podravke, na jučerašnjoj je presici, koju je sazvala s pozicije gradske šefice HSS-a, žestoko napala Večernji list zbog tekstova o tome kako njezina ordinacija dobiva poslove obavljanja sistematskih pregleda za ustanove u vlasništvu županije, u kojoj je na čelu koalicija HSS-a i HDZ-a.

Bijela kuta

– Ja sam otvorena za suradnju s bilo kojom ustanovom ili trgovačkim društvom. Nikada nisam nikoga nagovarala niti unaprijed pozivala da sistematski pregled obavi kod mene, a na sve upite i traženja uredno sam dostavljala svoje ponude, koje su uvijek bile detaljno specificirane – izjavila je dr. Antolić, zanijekavši ikakvu poslovnu povezanost svoje ordinacije sa svojim suprugom Mladenom Antolićem, koji je županijski pročelnik za prosvjetu.

Podsjetimo, pisali smo o tome kako je njezina ordinacija dobila sistematske preglede za djelatnike dviju gradskih srednjih škola kojima su na čelu HSS-ovi ravnatelji te za djelatnike Doma za starije osobe, i to nakon što je županijska vlast HSS-a i HDZ-a na čelo te ustanove postavila sebi sklonu ravnateljicu.

– Da, ja jesam šefica gradskog HSS-a i jesam pročelnikova žena, ali sam u bijeloj kuti samo i jedino liječnica.

Analiza tekstova

U moju ordinaciju sigurno ne ulaze pacijenti zato što sam ja u HSS-u i zato što mi je suprug pročelnik – rekla je dr. Antolić o svojoj privatnoj liječničkoj praksi na konferenciji za novinare, koju je sazvala u ime svoje stranke.

– Autorica tekstova, koja još uvijek nema novinarsku diplomu, sasvim neargumentirano piše i blati jednu političku opciju u Koprivnici, koja se trudi biti oporba Mršićevu SDP-u. Analiza tih tekstova navodi na zaključak da su pisani po diktatu i u službi političkoga nalogodavca – rekla je ona.

Komentara 7

DA
darko9
10:17 18.01.2011.

nije samo večernji nego su se svi urotili protiv vlade koja sama protiv svih bije bitku protiv korupcije i recesije

VI
vidovit
10:40 18.01.2011.

Lokalna nezavisna Županijska Televizija rješava sve probleme.Od \"PODRAVSKE JALI \"do budučih izbora.

12
12345
10:37 18.01.2011.

ta tvoja vlada živi od nas ,a mi ih jako dobro plaćamo.............. a mi smo na rubu egzistencije------------- nabijem i tebe i tu vladu......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije