Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE DRŽAO RAZMAK

Dožupan Bogdan Rkman razbio službeni automobil

Božo Rkman
Foto: Nikola Čutuk/pixsell
02.05.2014.
u 11:41

Policija je napisala prekršajni nalog, a naknadno mu je utvrđena ozljeda stopala

Sisačko-moslavačka županija očito baš i nema sreće sa službenim automobilima. Nakon što je županica Marina Lovrić Merzel, na trenutačnom boravku u Remetincu, krajem prošle godine zbog pritiska javnosti vratila skupocjeni Audi A6 vrijedan 440.000 kuna, a HSP-ov čelnik Županijske skupštine Željko Soldo u studenom razbio službenu Toyotu, za što je prekršajno kažnjen sa 3500 kuna, još je jedan službeni automobil jučer "izgubljen".

Naime, dožupan iz redova srpske nacionalne manjine Bogdan Rkman u četvrtak, 1. svibnja, oko 11.30 sati u Gornjem Viduševcu, nedaleko od Gline imao je prometnu nesreću u kojoj je razbio službenu Toyotu Corollu. Kako doznajemo, nije držao propisani razmak te je udario u automobil ispred sebe.

Policija je napisala prekršajni nalog, a naknadno mu je utvrđena ozljeda stopala. U drugom automobilu nije bilo ozlijeđenih, no na oba vozila nastala je velika materijalna šteta pa je sada vrh županijske vlasti, s tri dožupana i županicom u istražnom zatvoru, ostao na dvije službene Toyote.

>> 'Ni danas se ne odričem reportaža s prve crte, naše, srpske vojske'

Komentara 5

VE
vedran80
13:24 02.05.2014.

Što je gospodin Rkman radio u SLUŽBENOM automobilu na neradni dan?

Avatar NikadRobom
NikadRobom
13:47 02.05.2014.

Jer to onaj isti Rkman koji je u Krajini vodio TV reportaze sa bojista u kojima je velicao nepobjedivost srpske vojske krajine?Hahahaha,koja smo mi banana drzavica,hahahaha.

OB
Objektivno...
14:08 03.05.2014.

Zemljakinja mu je vozila puno bolji auto...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije