Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od 14.30 sati
Povratak na članak

Doznajte sve o koronavirusu u intervjuu sa znanstvenikom Igorom Rudanom

Ugledni znanstvenik Igor Rudan smatra da se zasad ne događa ništa što epidemiolozi nisu očekivali

Komentari 1

LI
liliZG
15:37 28.02.2020.

sve se svodi na to imaš li sreće ili nemaš.... ...ljudi sami po sebi su neodgovorni,... eto npr. ja sam imala gripu ali nitko od mojih ukučana nije se od mene zarazio, a zašto? jer sam sama sprovela mjere opreza,, čim sam prvi put zakašljala stavila masku, u zajedničkim prostorijama kao kupaona ili kuhinja ništa nisam taknula prije nego si dezinficirala ruke prije diranja zajedničkih kuhala i sl. , u sobi sam imala kantu za smeće sa vrećicom u koju sam bacala maramice , klincima zabranila ulaženje i sve je prošlo bez širenja bolesti, i da , nosila masku i van za svaki slučaj... jer za one koji još to ne znaju, navodno da će kašalj trajati najmanje dva mjeseca..... a moja prijateljica je rekla da pretjerujem, jer ona npr. nikada ne kaže kad su joj djeca bolesna pa moji dođu kao na igranje a vrate se s nekavom boleštinom koju su tamo zaradili , i njoj to nije ništa strašno, to što moji klinci imaju dvostruko manje kila od njenih i svaka bolest ih iscrpi do kranjih granica , nema veze...................... ...po meni , ne moraš biti odgovoran prema sebi al budi prema onom dr koji nije ništa kriv.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.