Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DONOSIMO DETALJE
Povratak na članak

Doznajemo! Milanović se kod generala raspitivao o Perkoviću i Mustaču: 'Zvao me i postavljao pitanja'

Zahtjev za pomilovanje Perkovića i Mustača još nije na Pantovčaku. Otkad je postao predsjednik, Milanović nije pomilovao nikoga, no ovaj bi slučaj mogao biti iznimka

Komentari 18

EK
ekoeko11
14:52 16.05.2022.

Milanoviću, postavljaš kriva pitanja na krivoj adresi. Generali nemaju veze s onim za što su ove osuđene ubojice izvele daleko prije Domovinskog rata. Pitaj djecu i udovice ubijenih hrvatskih emigranata, ali poznavajući tvoju komunikaciju, nemoj spominjati sjekiru, kojom je Đurekoviću prepolovljena glava.

VL
KO
koraknaprijed
13:01 16.05.2022.

Sam je rekao ako se zatvore Perkovuc I Musac da će istjersti King-Konga, tko bi rekao da se ta grdosija skriva na Pantovcaku?

VL
PA
Pahor
12:52 16.05.2022.

Nije uspio kao premijer, pokusava kao predsjednik. U njegovim ocima je to sto su oni organizirali ubojstva Hrvata, veliki plius i zasluzuju pomilovanje.

VL
BR
brodarec
23:58 16.05.2022.

Normalna osoba ne može tražiti oslobađanje ubojica koje treba još procesuirati za brojne zločine koje su počinili.

VL
DU
Deleted user
19:12 16.05.2022.

suradnici bivšeg sustava od tuda i ideja

VL
RA
radolizem
09:33 16.05.2022.

Pomilovati će ih. Naime, presudu nije donio niti jedan hrvatski sud te pomilovanjem neće povrijediti ego hrvatskih sudaca. Ovo je zapravo vrlo lagan potez, samo mora biti siguran što će mu u novčanom smislu pomilovanje donijeti.

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
07:48 17.05.2022.

grizzly je sve dobro napisao, da nije bio suradnik BND-a vjerojatno bi do kraja života uživao u opljačkanom novcu s ljubavnicom. Slično kao i Čedo Vračar, 70-tih godina, koji je tada opljačkao milijune i pobjegao u inozemstvo, tko se sjeća te priče.

VL
KO
Kološanin
12:48 16.05.2022.

U čemu je problem? Milanović samo temeljito ispituje opravdanost molbe za pomilovanje. Isto tako se raspitivao i za ostale 274 molbe, koje su mu dospjele u Ured. Jedva čekam vidjeti obrazloženje njegove odluke o pomilovanju Perkovića i Mustača.

VL
TA
Tarantula
11:14 16.05.2022.

Nitko ne bi trebao imati pravo na pomilovanje, svi bi trebali biti jednaki pred zakonom neovisno i prijašnjim zaslugama. U životu se treba pošteno ponašati i nećeš imati problema, jer ovako ispada da smo mi svi budale koji poštujemo zakon! Milanoviću možeš pomilovati ove jedino ako češ ti i tvoja obitelj umjesto njih u zatvor odraditi kaznu do kraja!

VL
DU
Deleted user
09:19 16.05.2022.

Ne znam zašto se desnica "loži" na ovaj slučaj - evidentno se radi o zločinu u epohi SFRJ, preciznije Đureković, kao dojavnik njem. tajne službe u vrhuški INA (gorivo, spremišta JNA i dr.) je ubijen po nalogu SDS na njem. ozemlju - i to su im jako zamjerili jer je tamo bio pod "zaštitom" SR Njemačke (Zapadne Njemačke tada). Uglavnom, bilo je još desetak takvih ubojstava, gdje su potezači okidača bili krimosi iz Beograda, a nalogodavci Dolanc i čelnici SDB (fraza za državno organizirano ubojstvo: stavljanje na A listu), ali to ne nije naišlo na odveć zanimanja njem. pravosudnih tijela - jer se to podvlačilo pod rubriku obračuni Jugosa. Diff. specifica u slučaju Đureković - e on je dostavio ogroman broj informacija o tankerima nesvrstanih, sinovima Broza i M. Špiljka, kako se tunelirao novac (dolari) iz INA, koje su drž. rezerve goriva, gdje su spremnici i dr. I naposljetku, kad je upao u niz privatnih problema (ljubavnica itd.), onda je utekao u Njemačku - živjeći tamo pod "kišobranom" njem. savezne službe za zaštitu ustavnog poretka, kao "zaslužan"- i u tom razdoblju "eksfiltracije" se on, kao partizan i crveni kadar, spanđao s hrv. emigracijom u nastojanju da našteti SFRJ nekim knjigama, erotiziranim romanima o Jovanki Broz i "balerinama", čak se i snivalo o nekoj osvetničkoj radio stanici koja bi emitirala iz sredine Jadranskog mora. Tu se se oni "našli" na istoj liniji, iako posve različite pol. struje. SDB je onda prekinuo tu i takvu suradnju - zločin je pripisan SDB SRH!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.