Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na odmorištu

Dovršeno kriminalističko istraživanje nad vozačem autobusa koji je usmrtio djevojku (17)

Ilustracija o?evida prometne nesre?e
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
07.12.2023.
u 12:00

Policijski službenici Policijske postaje Otočac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom iz Zadra zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Zadranin (44) se sumjiči da je 1. listopada ove godine oko 19 sati na odmorištu Sokolac, na autocesti A-1 u smjeru Splita, kao vozač autobusa počinio kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, u kojoj je smrtno stradala 17-godišnjakinja.

Kriminalisičko istraživanje je dovršeno uz pomoć Policijske postaje Otočac. Protiv vozača slijedi podnošenje kaznene prijave Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

Prisjetimo se, prema izvješću PU ličko-senjske, autobus zadarskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 44-godišnji vozač, je prilikom pomicanja autobusa na poziciju za točenje goriva započeo je radnju vožnje unaprijed, a da se prethodno nije uvjerio da radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. 

U tom trenutku nepažnje je udario djevojku (17) koja je preminula na mjestu nesreće od zadobivenih teških ozlijeda.

VIDEO Jutro nakon požara barake na Sućidru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije