Naslovnica Vijesti Hrvatska

'Dovoljno zla radi sebi i nikakav mu sud ne može gore presuditi'

Kaže da je odustala od tužbe protiv premijera jer "on dovoljno zla nanosi sam sebi"
16. travnja 2013. u 11:46 0 komentara 5 prikaza
ruža tomašić,sabor
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević Ruža Tomašić pozvala je premijera Zorana Milanovića da se bavi onime zbog čega su ga građani izabrali, poboljšavanjem standarda i pokretanjem gospodarstva, a da se prestane baviti temama koje ga ne bi trebale zanimati. Na taj je način komentirala Milanovićev opetovani napad u kojem ju je prozvao elementarnom nepogodom i društvenim zlom. Naglasila je da ne treba slušati što netko govori nego tko govori, a iako je ispočetka namjeravala tužiti premijera, kaže da je od toga odustala.

– Dovoljno zla radi sebi i nikakav sud ne bi mu mogao gore presuditi – rekla je Ruža Tomašić i dodala da se nije uvrijedila na premijerove riječi.

Naglasila je da ona danas u Hrvatskoj govori na isti način kako su njoj govorili u Kanadi dok je živjela tamo. Ponovila je da su svi građani u Hrvatskoj ravnopravni, a da oni koji žele biti ravnopravniji i nikad nisu zadovoljni Hrvatskom te ne poštuju zakone i ne žele biti građani mogu otići gdje god vole. S obzirom na to da, kako je rekla, sama nema PR službu, pozvala je premijera Milanovića da joj odradi i kampanju za lokalne izbore kao što je odradio ovu za europske izbore.

>> BUZ: Ovakav govor mržnje premijera Milanovića je presedan

Gorivo
UŠTEDA
Čak i najmanja sitnica može utjecati na potrošnju goriva u vašem automobilu

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.