Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGROMNE ŠTETE
Povratak na članak

Dovode se u vezu s Rusima: Hakeri napali američki naftovod Colonial, prijete puštanjem dokumentata

Kada se dogodi napad ransomwareom tada napadači zaključavaju dokumente kriptiranjem na napadnutom računalu ili mreži te za njihovo ponovo otključavanje traže novac

Komentari 8

SI
sisavac
07:19 11.05.2021.

a veliki je strah od rusije, a? ipak je to zemlja u kojoj sjedi apple, microsoft, amazon, cisco, hp, intel, amd... pazite, nemaju nikakvog dokaza da je to napravila ta grupa, nemaju ni jednog dokaza da ta grupa, ako i postoji, ima veze sa rusijom, nikakvog dokaza da iza toga stoji ruska država, al eto, rusija je kriva. došli smo do toga da je dovoljno za nekog reći da je 'highly likely' odgovoran za nešto, ne trebaš dokaz, ništa, mediji to rašire, i gotovo, narativ je tu, javnost 'zna'. niti jedna od tih optužbi nikad neće na sud doći. jer je muller u svojoj istrazi dokazao da nema nikakvih dokaza za umiješanost rusa u bilo što.

VL
TO
tom13
20:47 10.05.2021.

Cijena goriva je 3 dolara !

VL
Avatar jerko.cvein
jerko.cvein
16:05 10.05.2021.

SAD ili kapitalizam stoji pred padom, unistili nasu jedinu, ljepu, zemlju. Ovaj konstrukt nemoze dalje, Tko rece da je rus kriv ? SAD je potonkijsko Selo, iz vana smatrano Hoj, od nura vidis da je Fuj

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
16:01 10.05.2021.

Samo ba, ba,ba uvjek kukaju krivi im Rusi.Krivi im zato sto se povlace tj bjeze iz Avganistana a kad se rusi borili protiv Talibana pomagali im...Sad im opet krivi rusi ovo je izmisljeno da podignu cjenu nafti..

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
20:29 10.05.2021.

To je cista laz i izmisljotina,to je parvan da se gorivo poskupi u americi,jer zaista je to apsurdno,da tako mocna drzava ima 4 litre goriva za 2 dolara,dok je mnogim djelovima svjeta skoro 1 litra dva dolara,ali odmah se naso "krivac"i ba Rusi eto hakirase nesto sto je nemoguce hakirati,zaista bolesno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.