Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brač

Dovezao se pred policijsku postaju, vikao i vrijeđao policajce

policijska vikend akcija (1)
Anto Magzan/PIXSELL
11.07.2010.
u 11:26

Otvorio je vrata svoga vozila, pojačao glazbu, a kada su ga policajci došli umiriti nastavio je s vikom i uvredama. Uz sredstva prisle priveli su ga u postaju

 

Biserko L (47) iz Sumartina na Braču iza ponoći u nedjelju dovezao se svojim vozilom pred policijsku postaju u Supetru gdje je vikao i vrijeđao policijske službenike. Otvorio je vrata svoga vozila, pojačao glazbu, a kada su ga policajci došli umiriti nastavio je s vikom i uvredama. Uz sredstva prisle, s lisicima na rukama potom su ga priveli u postaju gdje je prekršajno obrađen.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar BEBEK 2
BEBEK 2
13:57 11.07.2010.

par samarolja, pa, ako treba i koji put s palicom preko ledja, ... i to je naj bolji i naj efikasniji ljek za ovakve idiote ...

OB
-obrisani-
17:37 11.07.2010.

E pa stvarno svašta majka rodi! Evo zašto policajci moraju imati veće ovlasti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije