Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Navodno ne vole te znakove'

Dostavljači pobacali pakete kada su vidjeli što vlasnik drži na travnjaku ispred kuće

Screenshot
15.10.2020.
u 09:29

Bacili su i udarili moje pakete. Imam tri kamere na pročelju kuće, rekao je vlasnik.

Joe Nabstedt iz Braintreeja u Massachusettsu ostao je iznenađen reakcijom dostavljača iz FedExa koji su mu u srijedu dostavili dva paketa.

Nadzorna kamera njegove kuće snimila je dvojicu dostavljača kako bacaju pakete na pod, a vlasnik je uvjeren kako je to reakcija na znakove podrške Donaldu Trumpu koje drži na travnjaku.

- Evo što dostavljači FedExa rade kada netko drži znakove podrške Trumpu na svojem travnjaku. Dostavljači FedExa navodno ne vole te znakove. Bacili su i udarili moje pakete. Imam tri kamere na pročelju kuće. Netko je prije dva tjedna ukrao znakove pa smo ih postavili - rekao je Nabstedt. U paketima se nalazila hrana za pse.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar MracnaIstina
MracnaIstina
17:02 15.10.2020.

Jedan od mnogih primjera kako je Trump uspio razdvojiti Ameriku. Konzervativna tolerancije nije nista blaza od ljevicarske, ovo se desava na dnevnoj bazi u Americi, a slucajevi su puno radikalniji od ovoga, na razini gdje ljudi gube zivote svakoga dana zbog politicke mrznje. Amerika nikada nije bila u vecoj podjeli nego sto je to sada. Upiranje prstiju, vrijedjanje i bacanje krivnje nece nikome pomoci. Glasaj!

LA
lajh1985
09:39 15.10.2020.

Bez ovoga se nije moglo

DU
Deleted user
10:45 15.10.2020.

To je ta ljevičarska tolerancija ...... nema fašiste do libtard-ljevičarskog fašiste ,ubitačna kombinacija ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije