Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve su nasmijali

Dosta im je priče o koroni pa su uveli svoju 'mjeru': Evo što su vlasnici trgovine napisali na vrata

Foto: Pixsell/Facebook
1/3
11.10.2020.
u 17:42

'Molimo vas da u ovoj trgovini ne razgovarate o COVIDU-19. Hvala na razumijevanju', natpis je koji je osvanuo na vratima dubrovačke trgovine

Prvi se slučaj koronavirusa pojavio u Hrvatskoj 25. veljače, no ta je tema u javnosti prisutna još i dulje. Uz nedavni porast broja novooboljelih te uvođenje novih mjera i restrikcija, o epidemiji se razgovara još i više, no neki su tome odlučili stati na kraj i uvesti svoju "mjeru". 

Umjesto klasičnih uputa i upozorenja o nošenju maske te dezinfekciji ruku prije ulaska, jedna je dubrovačka trgovina na svoja ulazna vrata postavila nešto drugačiju poruku kojom je nasmijala mnoge. 

"Molimo vas da u ovoj trgovini ne razgovarate o COVIDU-19. Hvala na razumijevanju", natpis je koji je osvanuo na vratima trgovine, a nakon objave na društvenim mrežama brzo se proširio i oduševio brojne korisnike. 

Dubrovnik...

Objavljuje Dnevna doza prosječnog DalmatincaSubota, 10. listopada 2020.

"Ovaj natpis bi svi trebali imati", "Nekad se to govorilo 'Neću politiku u svoju butigu'", "Ne čudim im se", samo su neki od komentara, dok su mnogi čestitali vlasnicima trgovine na domišljatosti te ustvrdili kako bi i oni mogli poslati istu poruku svojim posjetiteljima.  

Komentara 9

MA
Matrix5
19:55 11.10.2020.

Bedastoce

Avatar Damating
Damating
18:14 11.10.2020.

A o koroni?

Avatar rubinet
rubinet
20:44 11.10.2020.

"jedna je dubrovačka trgovina.." ova butiga je u Mokošici i to novoj. E pa to je kao Josipovac Osijeku, Ščitarjevo Zagrebu, Podstrana Splitu , Škrljevo Rijeci...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije