Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Jako je popularan'

Dosjetili se kako privući turiste u Srbiju, predsjednik Vučić u glavnoj ulozi

Vučić na plakatu
Foto: Weibo
15.05.2020.
u 12:11

- Zamolili su da se predsjednik Srbije obrati izjavom ili ovako preko vizuala, jer on u Kini uživa veliku popularnost, kaže direktorica Turističke organizacije Srbije.

Plakat na kojem srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić poziva turiste iz Kine da dođu u Srbiju širi se društvenim mrežama.

Riječ je o plakatu kineske turističke agencije, koja organizira putovanja po Europi, piše Nova.rs.

- Turistički ured vas vodi u Srbiju - piše na plakatu na kojem dominira Vučićev portret.

1/0

- Zamolili su da se predsjednik Srbije obrati izjavom ili ovako preko vizuala, jer on u Kini uživa veliku popularnost. I on je dao suglasnost - objasnila je Marija Labović, direktorica Turističke organizacije Srbije, te dodala:

- To je kampanja na turističkom portalu Fliggy u okviru Alibabe, s kojim smo i ranije surađivali, nisu plaćeni oglasi. Procijenili su da će kad prođe kriza s koronavirusom kineski turisti biti zainteresirani za putovanje u Srbiju i mi smo prva zemlja od četiri ili pet koje će biti predstavljene ovom kampanjom.

Komentara 5

ČV
čača vrati se
12:39 15.05.2020.

oće vučko da PRIMA kineze

BE
Beskucnik
12:33 15.05.2020.

Sad ce svi kineski gay i drugi perverznjaci navalit , mozda na kineskom pise neka nemoralna ponuda , od svih zemalja svijeta ,preletit pola kugle da posjetis jednu od najprljavijih zemalja ,sa teskom industrijom i rudarstvom ,stvarno ce se kinezi osjecat kao kod kuce u Pancevu Smederevu Cacku i Leskovcu .

KO
komunikolog
13:27 15.05.2020.

Da neće i u Srbiji brzo izbori biti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije