Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM
Povratak na članak

Dosje Agrokor: Što se događalo na tajnom sastanku u Banskim dvorima

Sastanku u Banskim dvorima prethodile su pritužbe gospodarstvenika koji su se Boži Petrovu žalili da im Agrokor ne plaća

Komentari 17

SI
siskic
21:45 29.09.2017.

šta bi se događalo, gazda hrvatske došao po pare, kao i toliko puta do sada...ali nešto je puklo. valjda sunekura bila mala.

VL
Avatar Hrvatski-Čovik
Hrvatski-Čovik
00:13 30.09.2017.

Imamo Hrvatsku i imamo Agrokor. Za sramotu spremni!

VL
BI
binki
09:34 30.09.2017.

Koja nervoza Šukera iLinića i sad Daličke.sve jasno.

VL
OD
otac_domovine
23:44 29.09.2017.

Jedva čekam sutrašnji članak da viim je li ga naručio i platio Todorić ili ga je naručio i platio HDZ. U svakom slučaju sigurno neće biti ni 30% istine u njemu.

VL
DU
Deleted user
07:03 30.09.2017.

Vi kod večernjeg niste ništa saznali dok todorić nije počeo blogirati. a onda još iskrivljujete da ne bi teretilo vladu. i njenog komičnog diplomatu

VL
Avatar Django
Django
11:33 30.09.2017.

Srećom su na tajnom sastanku bili novinari pa tajni sastanak više nije tajni sastanak nego se samo još zove tajni sastanak.

VL
PU
Pukovnik
21:55 29.09.2017.

Sad proziva vladu i gospodarstvenike. Bio je država u državi uz pomoć svih vlada do sada. I ova bi "pomogla" međutim nestalo je novca pa se više ne isplati. Ali ne znam čemu se čudi, on je najveći hrvatski lopov pa bi trebao znati pravila igre. Lopovska je država takva je i vlada.

VL
DA
danijelrukavina4
08:09 30.09.2017.

Na sastanku 26. veljače 2017. godine vlasnik privatnog poduzeća Agrokor došao je u vladu žicati lovu za svoje privatno poduzeće koje je ostalo bez love, a financijske institucije kod kojih se je do tada nemilice zaduživao su mu uskratile daljnje kredite. Kako ni vlada više nema love, jer su se vremena promjenila (a i građani su se sve više počeli zanimati za politiku, pa su se i oni digli na zadnje noge i počeli pratiti što i kako radi i troši novce), glatko su odbili vlasnika privatnog poduzeća. I onda su nastali problemi. E sada su i građani se uključili i pitaju se kako je uopće došlo do ovako "dubokog" problema.

VL
DU
Deleted user
23:43 29.09.2017.

Što ne pišete da ministrica Dalić uopće ne reagira na optužbe Todorića da je Dalić prijetila hapšenjem cijele obitelji todorić ako Todorić ne potpiše Lex zakon. Umjesto prometnog reagiranja od strane HDZ svi šute. Znači Todorić je u pravu za ovo bi HDZ morao odgovarati a vlada bi morala pasti jer se služe represijom da nametnu svoj cilj.

VL
Avatar Retardo
Retardo
21:59 29.09.2017.

Joj, gospodarstvenici su se žalili Velikom Pravedniku Boži Petrovu da im Todorić ne plaća. Ili to, ili je Božo za račun austrijskih i njemačkih trgovačkih lanaca i ruskih banaka pokrenuo medijsku kampanju i hajku da je Agrokor u rasulu u cilju što bržeg preuzimanja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.