Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predao mine

Došao u policiju i predao čak 68 protupješačkih mina

oružje (1)
Duško MarušićPixsell
30.09.2010.
u 09:39

U PU zadarsku došla je osoba, koja je željela ostati anonimna, i dragovoljno predala 44 improvizirane protupješadijske rasprskavajuće mine, 11 trenutnih tromblonskih mina i 2 kumulativne tromblonske mine.

ZADAR - U PU zadarsku došla je osoba, koja je željela ostati anonimna, i dragovoljno predala 44 improvizirane protupješadijske rasprskavajuće mine, 11 trenutnih tromblonskih mina i 2 kumulativne tromblonske mine, priopćili su iz zadarske policije.

Policija poziva sve građane koji imaju u posjedu oružje, streljivo i eksplozivne tvari koje nije registrirano da pozovu policiju i predaju ga, ako žele i anonimno, te napominju da za to neće snositi nikakve sankcije.

Ključne riječi

Komentara 2

IB
istina_boli
15:55 30.09.2010.

A koliko je riba mogao upecat sa tim arsenalom!?

TO
Tomac
16:58 01.10.2010.

Kakve veze fotografija 12 tromblonskih kumulativnih (protuoklopnih) mina ima s tekstom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije