Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTETE OD POTRESA

Do sada u SMŽ 2.551 crvena naljepnica, u drugim županijama i Zagrebu još 116

Svakodnevica u razrušenoj Petrinji
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/3
19.01.2021.
u 09:56

Jutrošnji podaci na temelju ažuriranih ArcGIS podataka

Prema jutrošnjim informacijama Hrvatskog centra za potresno inženjerstvo šteta je u potresu u Sisačko-moslavačkoj županiji prijavljena na 34.329 objekata od kojih su statičari obavili pregled njih 18.425.

Crvenu naljepnicu zbog oštećenja dobilo je 2.336 objekata, a zbog vanjskih utjecaja koji se mogu otkloniti još 219 objekata. To su 24 objekta više nego jučer.

Svakodnevica u razrušenoj Petrinji
1/10

Privremeno neuporabljivo do detaljnog pregleda je 1.897 objekt, a hitne intervencije su potrebne na dodatnih 2.262 objekata koji se također za sada ne mogu koristiti.

Bez oštećenja su 485 pregledana objekta, a tzv. zelenu naljepnicu dobilo je nešto više od 11.200 objekata.

Na području Zagreba i drugih županija štetu od potresa 29. prosinca do sada su prijavili građani na 7.705 objekata. Na tom je području pregledom statičara utvrđeno 116 objekata koji su dobili crvenu naljepnicu te dodatnih 346 objekata sa žutom naljepnicom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije