Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SENATOR JOHN EDWARDS

Dosad je sve činio da ne prizna kći: i prijatelja je molio da joj bude otac!

edwards
24.01.2010.
u 15:58

Amerikanci su zgroženi jer je čovjek koji je ljubakao dok mu je žena bolovala od raka mogao lako postati njihov predsjednik, odnosno u blažoj opciji potoredsjednik

Kada je prije dvije godine doznala za nevjeru, smrtno bolesna supruga predsjedničkog kandidata Johna Edwardsa nalazila se na – parkiralištu aerodroma. Dobrano izmučena dugotrajnim liječenjem raka dojke, šokirana Elizabeth razderala je svoju bluzu te počela vikati na nevjernoga supruga.

 Bio je to početak kraja tridesetogodišnjeg braka, ali i kraj političke karijere Johna Edwardsa. Američki tabloidi su i prije nagađali da ljubuje s Rielle Hunter, snimateljicom u njegovu izbornom stožeru, ali je utjecajni političar iz Sjeverne Karoline samo odmahivao rukom. Do tog su trenutka Edwardsovi, barem u američkoj javnosti, slovili kao uzoran i uspješan par. Pogotovo je dobro napredovao ambiciozni John.

Postao je senator, a onda u dva navrata pokušao izboriti nominaciju Demokratske stranke za predsjednika. Predsjedničke kandidature obilježene su i teškom bolešću Elizabeth. Ona boluje od raka od 2004. godine, a drugi je put išla na kemoterapiju baš 2007., u vrijeme kad je John Edwards najavio kandidaturu. Iako su se Edwardsovi “zaljubljeno” držali za ruke, već se tada šuškalo da je John u “debeloj” vezi sa snimateljicom. Uporno je negirao preljub sve dok ga novinari nisu ulovili kako tajno posjećuje svoju ljubavnicu u hotelu. Tada je priznao vezu, ali ne i dijete. No ovih je dana priznao i da je otac male Quinn.

Otkrivaju se i drugi detalji koji su bili pogubni za Edwardsa. Njegov bivši bliski suradnik Andrew Young tvrdi da ga je nagovarao da preuzme očinstvo nad djetetom, što je on prije dvije godine doista i učinio.

Izlaze na vidjelo i suludi planovi da se tajno uzmu DNK uzorci male Quinn kako bi Edwards mogao biti siguran tko je njezin otac. Navodno je nagovarao suradnike da lažiraju DNK analizu. Sumnja se da je počinio i kazneno djelo jer je svoju ljubavnicu plaćao iz fonda za političku kampanju, što je u Americi strogo zabranjeno. I to u trenutku dok se njegova žena borila s rakom. Amerikanci su zgroženi jer je takav čovjek umalo postao njihov predsjednik. Stručnjaci za PR smatraju da se u krizi ponašao baš onako kako ne treba. 

Ključne riječi

Komentara 1

IR
IraRob
06:14 03.12.2010.

Od Lidije Mrnjec, gricke ili kresimira Ja sam iskren i originalan. Volim svoju obitelj, prijatelji, moj neighboroughood. Osim za povremene putovanje mogu reći da je moj život prilično je riješeno. Razlog zbog kojeg sam stavio moj profil ovdje, jer jaa bih rado sastati čovjek ljepušan velik dio mojih godina koji je ozbiljan i željeli skrasiti. Čovjek koji zna kako se ljubav žene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije