Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraga

DORH: Vladimir Šeks nije kazneno odgovoran za ratne zločine iz '91.

\'unu 02.07.2009. Zagreb,Markov trg - Povodom ostavke Hrvatskog premijera Ive Sanadera u vladi se skupljaju svi ministri.Sanader bi trebao odrzati zadnju sjednicu vlade. Vladimir Seks. Photo:Antonio B
\'Antonio Bronić/PIXSELL
22.02.2011.
u 18:10

Državno odvjetništvo je prikupilo obavijesti od većeg broja osoba koje imaju saznanja o navedenim događajima

Nema osnova za sumnju da postoji kaznena odgovornost Vladimira Šeksa za stradavanje civilnih osoba srpske nacionalnosti na području istočne Slavonije 1991. godine, priopćilo je Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku na temelju do sada utvrđenih činjenica i prikupljenih podataka.

U povodu podneska udruge "Inicijativa mladih za ljudskih prava" i u vezi s navodima u izvješću Amnesty Internationala u kojima se, između ostalog, spominje Vladimira Šeksa, potpredsjednika Hrvatskog sabora, u kontekstu moguće odgovornosti za stradavanje civila srpske nacionalnosti na području istočne Slavonije 1991. godine, Državno odvjetništvo prikupilo je obavijesti od većeg broja osoba koje imaju saznanja o navedenim događajima (ukupno 13 osoba), ističu u DORH-u.

Također, izvršeni su uvidi u spise županijskih državnih odvjetništava u Vukovaru, Osijeku i Zagrebu te u spise Vojnog tužiteljstva u Osijeku, istaknuli su u priopćenju.

Komentara 97

RA
rajko
20:11 22.02.2011.

A onda je svizac zamotao čokoladu....

32
321961
12:31 23.02.2011.

ovaj debejki nam podize euro ugled

OB
-obrisani-
19:56 22.02.2011.

Prije 8 mjeseci otvorila se nova prilika da se izvučete iz financijske krize. Ta prilika je www.gdi-wealth.ws. Ova web stranica pomogla je više od 450 ljudi da se spase od \"propasti\", tj. bankrota, a neki od njih ne samo da su se oduprli krizi, već su i osigurali mjesečne prihode veće od 8000 kuna! Ukratko, www.gdi-wealth.ws je pomogao mnogima da promijene svoj život. Zašto ne bi i VAMA?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije