Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE SE KRIVCI
Povratak na članak

DORH stigao na Banovinu, potpuno uništeno 1875 kuća

Mnogo je i objekata koje treba pregledati iako na njima zbog neriješenih imovinskih odnosa nije prijavljena šteta

Komentari 8

KO
kompjuter
09:35 10.01.2021.

A MI U MIROVINI NEK KREPAMO

VL
GI
gitara1
08:45 10.01.2021.

Da sam ja DORH prvo bih sakupila dokumentaciju . Što je država platila? Spominje li se armatura u specifikaciji troškova? Tko je obnavljao, što je trebalo napraviti i po kojoj cijeni - sve mora pisati. Tek onda bi izašla naa teren i za svaki objekt upisala stanje nakon potresa. Vrlo brzo bi vidjeli je li željezo ukradeno ili je neki ' stručnjak' odlučio da je nepotrebno.

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
17:11 10.01.2021.

DorH ne zna tko je obnavljao kuce placene iz drzavnog proracuna ? , nego ide okolo i pita babu vangu tko je obnavljao kuce , raspituje se po folklornim drustvima i prati narodne predaje , prica se da je Kraljevic Marko digo red kuca jednom rukom ,...u kakvoj to zemlji mi zivimo , dobro da itko ostane

VL
Avatar GroundZero
GroundZero
13:43 10.01.2021.

DORH???? Pa ta institucija je izmišljena od strane vladajućih da ih štiti u kriminalu.

VL
SS
simpatican.simpa
11:32 10.01.2021.

DORH najbolja institucija u RH koja je zataškala najveće pljačke, otimačine, ubojstva sad će do kraja zamesti tragove kriminala u obnovi. Dok se ne napravi duboko oranje u pravosuđu i svim njihovim poslovnicama nema boljitka.

VL
PV
prcko.vita
09:02 10.01.2021.

Krivi već trideset godina uživaju u kapitalu koji su stekli na krađi, tako da sad i kada bi ih uspjeli uhvatiti, oni vam taj kapital vratiti neće. Todorić i Sanader nisu vratili ono što su pokrali a kamo li ove sitnije ribe. Samo Bandić je pokrao milijarde, počevši od običnog sifona od 40.000 kuna do projekata gdje su se krali milijuni. Nema boljitka dok se lopovima ne stane na kraj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.