Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUŠTEN NA SLOBODU
Povratak na članak

DORH objavio nove detalje oko pogibije policajca u Poreču

Policija ga sumnjiči da se nije držao sigurnosnog razmaka između vozila jer je svojim vozilom udario policijski automobil koji je od siline udarca sletio s kolnika i udario u stablo nakon čega se vratio na kolnik i preokrenuo na krov

Komentari 2

AB
abendblatt
14:17 25.06.2019.

Ineresantno, ovog sa 0,38% alkohola pustili da se brani sa slobode, a onog kamiondziju sproveli u lisicama na mjesec dana istraznog zatvora ko najtezeg kriminalca, ipak nismo svi jednaki?

VL
DU
Deleted user
14:48 25.06.2019.

Sve to štima, krivac je vozač BMW-a. A policajac najvjerovatnije ne bi poginuo da je bio vezan po zakonu i propisu. I to je to.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.