Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gotov očevid

Detalji pogibije motociklista: Na tijelo jednog naletjela su još dva vozila, nesreću prouzročio vozač kombija

Sudar motocikla i kombija kod Gospića, poginulo dvoje ljudi
Foto: Nikola Mraovic
1/14
27.10.2023.
u 06:31

Prema priopćenju, 22-godišnjaka se sumnjiči da je upravljao kombi vozilom koje je prouzročilo prometnu nesreću u kojoj su smrtno stradale dvije osobe

Prometnu nesreću s dva poginula motociklista na autocesti kod čvora Gospić, koja se dogodila u četvrtak, prouzročio je vozač (22) kombi vozila jer je iz za sada neutvrđenih razloga prednjim dijelom vozila udario u motocikl na kojem su bila dvojica državljana Nepala, stari 26 i 24 godine, priopćilo je u petak Županijsko državno odvjetništvo. 

Očevidom je također utvrđeno da su zbog nemogućnosti izbjegavanja naleta na tijelo jedne smrtno stradale osobe naletjela još dva vozila koja su se potom zaustavila na kolniku. U priopćenju također stoji kako je vozač kombi vozila napustio mjesto nesreće, a njegov je identitet utvrđen poduzimanjem dodatnih izvida. Riječ je o 22-godišnjem hrvatskom državljaninu. Po nalogu ŽDO-a obavljeno je uzimanje uzoraka njegove krvi i urina.

Prema priopćenju, 22-godišnjaka se sumnjiči da je upravljao kombi vozilom koje je uzrokovalo prouzročilo nesreću u kojoj su smrtno stradale dvije osobe. Naloženo je provođenje obdukcije smrtno stradalih sudionika prometne nesreće, a traju i "daljnji izvidi i dokazne radnje radi utvrđivanja svih okolnosti nastanka prometne nesreće".

VIDEO Vozač udario u motocikl, ostavio kombi i pobjegao: U stravičnoj nesreći na A1 poginule dvije osobe

VEZANI ČLANCI: 

Komentara 2

Avatar messerschmidt
messerschmidt
15:24 27.10.2023.

Nepalac nakon godinu dana kupi solidan motocikl i pogine.

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
10:05 27.10.2023.

droga i tjeranje ljudi da voze preko granice izdrzljivosti daje danak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije