Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davor Bernardić:
Povratak na članak

'DORH ne radi svoj posao. SDP će inzistirati na istražnom povjerenstvu za Uljanik'

Ističući kako se riječko Brodogradilište "3. maj" mora spasiti, a Uljanik se može spasiti, predsjednik SDP-a je ocijenio da najveću odgovornost za propast Uljanika snosi HDZ, njegova Vlada i interesni lobiji

Komentari 8

Avatar nekakav
nekakav
14:32 20.05.2019.

istražno povjerenstvo!!! što bi drugo sdp i mogao tražiti?! pa jel maras trreba još jednu priliku da pred kamerama pita onog dinosaura manolića nešto.... nek bero pojasni kolko je odgovornost sdp-a čija je vlada dala pojedinačno najveća jamstva za uljanik, koja su sad došla na naplatu. i odgovornost za gubitke koje je već tada uljanik pokazivao. nek sud, policija, istraže kakvo je u stvarnosti bilo stanje financija uljanika kad je država izdavala jamstva! ja bih račun za jamstva slao ids-u... ionak je on imenovao sve članove uprava, bili oni privatni ili državni vlasnici dionica. nemojmo dozvoliti da se u ovoj igri skrivača ids pusti bez kazne. više od 10 mlrd kuna smo dali za idsovo igranje brodogradnje. kolko ono poljaci imaju brodogradilišta... i zašto je propalo i ono iz kojeg je walesa potekao?

VL
DU
Deleted user
15:00 20.05.2019.

Najveći krivac za propast Uljanika je najnesposobnija vlada u povijesti Hrvatske -SDP- ova vlada - neznalice i nesposobni - davali jamstva bez kriterija - neko će platiti - čitaj - država odnosno porezni obveznici , a sad lupetaš i prozivašaš druge - izbori u nedjelju su blizu a ti prošlost - konačno nakon što vidiš svoje rezultate !!!

VL
Avatar VinkoL
VinkoL
17:40 20.05.2019.

Ti bokca, pak nekaj pametno iz centralnog komiteta.

VL
YY
yy1
17:05 20.05.2019.

Bero odluči se nedavno si govorio da bi minimalna plaća trebala biti 5000 kuna juče kažeš 4000 kuna danas da bi svaka plaća mogla porasti za 500 kuna kako ako nemaš plan graditi fabriku za štancanje kuna, a povjerenstvo saborsko to je ok. ti na čelu za tobom Mavas pa Pernar pa Bulj zatim Bunjac Glasovac Božic Ljubic Glavašević itd sve stručnjak do stručnjaka ovi su mi slučajno pali na pamet a ima ih jož stotinjak u saboru koji su stručni za to povjerenstvo.

VL
RI
rimac444
22:23 20.05.2019.

DORH je udbška formacija, bajić, cvitan i veći dio je bio i ostao udbaški kadar. Navodno je HDZ na vlasti, a ključne institucije i dalje vode komunjarski kadrovi , koo što je HRT, HNB, HND i brojne druge.

VL
ME
Mek
09:41 21.05.2019.

Bero bi trebao biti dosljedan svojim traženjima za otkrivanje i sankcioniranje istine koju on dobro zna jer je nasljednik tih počinitelja, pa će nam objasniti propast metalske, kožarsko obučarske, tekstilne industrije do 1985. godine, kada su "pali" TAS Prvomajska, TPK, Jedinstvo, Končar, Riz- poluvodići, željezare, brodogradilišta...itd Što je sa velikim privrednim reformama koje su nas dovele do nevjerojatne inflacije, da ne spominjem zdravstv, školstvo i javnu upravu. Sve su to "biseri" dokazane sposobnosti onih koji nam na isti način obečavaju borbu za boljitak, poštenje i još mnogo toga.

VL
AE
Aedes2017
15:27 20.05.2019.

DORH radi točno ono što paše hdeze vrhuški ..N I Š T A ! Da,ipak nešto gibaju..broje maligane !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.