Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvoj Šipek ipak znala za izvide

DORH na udaru: Kome zapravo smeta šefica USKOK-a?

26.11.2021.
u 22:30

Glavna državna odvjetnica u Saboru priznala da je od USKOK-a dobila čak dva izvješća o slučaju Softver

Komentara 21

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
23:40 26.11.2021.

Na žalost oni štite u DORH- u sutkinju sesvesvetskog suda Filipović Dubravku i nedavno uhićenu Ana Mariju Končić koje su uključene u kriminalne radnje pri jednoj ostavini koja traje preko 20 godina...lik umro u Njemačkoj a ta sutkinka je prikrila da je pokojnikovoj mlađoj kćerki dala ostavinsko rješenje sa klauzulom pravomoćnosti koje je ona iskoristila na sesvetskoj gruntovnici uz pomoć voditeljice na z.k. odjelu te u Njemačkoj da se domogne imovine svojeg oca a pri tome drugim sudionicima u ostavini to sa Filipovićkom sakrila...prijava stoji u DORH u preko 3 i pol godine i svi se prave blesavi

Avatar Boycie1
Boycie1
22:44 26.11.2021.

Ne smeta nikome . AKo ćemo imati i dalje korumpirano ,na ovaj ili onaj način , cijelokupno pravosuđe , ona je prava osoba na pravom mjestu .

DU
Deleted user
22:52 26.11.2021.

znamo kome ne smeta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?