Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Esdepeovci na sudu

DORH: Mršić nije kriv. Ostali još Picula i Obersnel

Mršić
Foto: Arhiv VL-a
1/3
06.07.2010.
u 19:52

Od prvog trenutka govorio sam da je to politički motiviran progon da bi se stvorila ravnoteža između HDZ-a i SDP-a, izjavio je Zvonimir Mršić.

Državno odvjetništvo dovršilo je postupak po jednoj od triju kaznenih prijava protiv SDP-ovih gradonačelnika, proljetos podignutih u razdoblju od mjesec dana. Odbacilo je prijavu koju je policija bila podigla protiv koprivničkoga gradonačelnika Zvonimira Mršića pod sumnjom da je 2007. godine, prodajući gradsko, nekad radničko Podravkino odmaralište na obali u Pirovcu, gradski proračun oštetio oko 11 milijuna kuna.

“U potpunosti je poštovana procedura, a cijena za odmaralište formirana je na javnom natječaju“, sažetak je objašnjenja Općinskoga državnog odvjetništva u Koprivnici o odbacivanju prijave protiv Zvonimira Mršića.

Istodobno je prekinut i kazneni progon i protiv Darka Marinca i Željka Đurđine, bivšega šefa kao i člana Podravkine uprave, koji su bili osumnjičeni za loš posao pri prodaji odmarališta Gradu Koprivnici 2001. godine.

– Od prvog trenutka govorio sam da je to politički motiviran progon da bi se stvorila ravnoteža između HDZ-a i SDP-a – izjavio je danas nakon odbacivanja prijave gradonačelnik Zvonimir Mršić. On je uz to dometnuo kako jedva čeka da vidi cijeli spis. Pošto je odbačena prijava protiv njega, još se očekuje državnoodvjetnička odluka o kaznenim prijavama protiv riječkoga gradonačelnika Vojka Obersnela i velikogoričkoga mu kolege Tonina Picule.

Komentara 22

TU
tutle
20:24 06.07.2010.

ostao je kompletan kradeze, tamo nema nevinih

US
U srcu
13:17 07.07.2010.

zašto su prodali i to slučajno steve mesića pulenu

MA
malitrn
20:21 06.07.2010.

Davorac nemoj se ništa živcirat i osječat ugroženo ! Neće biti ništa od svih tih sudova, sve će biti kao što je uvijek i bilo ! U ovoj zemlji možeš pobit 100 000 i držat diktaturu 50 godina pa kako onda nebi mogo par sudova smučkat....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije