Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon što je Mesić ponovno progovorio o novcu i oružju

DORH čeka još jedan dokument od Švicaraca da zatvori istragu

mesicu2
Screenshot HRT
Autori: dai, jp
01.02.2010.
u 18:47

Branitelj Vladimira Zagorca Zvonimir Hodak kaže da je Mesić možda mislio na svog rođaka koji je kupio odmaralište u Pirovcu.

Predsjednik Mesić Mesić je u svojoj izjavi u emisiji Nedjeljom u dva mislio na pranje novca od trgovine oružjem, a ne na trgovinu oružjem, doznaje se iz Mesićevih krugova. Švicarske su vlasti, naime, poslale dokumentaciju još ljetos, ona se odnosi na slučaj Zagorec, ali navodno još nedostaje jedan dokument da bi DORH mogao zaključiti svoju istragu.

Mesićev je cilj, kažu bliski mu izvori, bio ponovno pustiti tu priču u javnost kako bi pokazao svoje nezadovoljstvo sporošću istrage. Nakon što su i Josip Manolić i Hrvoje Šarinić kazali kako je, vjerojatno, Mesić mislio na Vladimira Zagorca, reagirao je i njegov branitelj Zvonimir Hodak.

– Mesić nije spomenuo Zagija, možda je mislio na svog rođaka koji je kupio odmaralište u Pirovcu, no ako misli na staru priču od ljeta u kojoj švicarsko tužiteljstvo austrijskom potvrđuje kako se ime V. Zagorca ne spominje u vezi s nezakonitim radnjama vezanima uz kupnju nekretnina u Istri, onda Mesiću objašnjavam službeni stav Švicaraca – riječ je o legitimnoj transakciji – kaže Hodak.

Ključne riječi

Komentara 36

OB
-obrisani-
20:22 01.02.2010.

Kmetovi,idite na njivu pa se igrajte s tikvama! ! !

JA
jarac
20:42 01.02.2010.

Dakle neće mu biti nedjeljom u 2, njemu je sad pet do 12, a kad dode 12, morati će maslinarski kum odgovoriti na mnoga pitanja, ali usmeno a ne SMS-om gdje je bio glavni savjetnik kumu gdje da uzme bepovratni kredit, pa badel, pirovac,vikendicu u zagorju, bilo bi interesantno da nam mesić podastre karticu sa čime je došao, a sa čime sad odlazi naravno da mu pomnožimo primanja i nekretnine sa kojim odlazi.

OB
-obrisani-
19:07 01.02.2010.

Da. I mogao ga je Aleksandar Stanković pitati zašto je ilegalno i protuzakonito poslao Slobodanu Miloševiću brijunski transkript, dokument sa najvećom oznakom tajnosti. Ima li u ovoj državi neki novinar toliko hrabrosti da upita ovog ružnog bradonju zašto je počinio taj čin gnjusne veleizdaje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije