Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božinović

DORH koordinira sve poslove vezane uz Agrokor

Davor Božinović
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
11.10.2017.
u 14:19

Nije odgovorio na novinarski upit zna li policija gdje je Ivica Todorić.

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović rekao je danas kako sve poslove vezane uz Agrokor koordinira DORH, dok je policija aktivna s onolikim brojem službenika i stručnjaka koliko je potrebno.

"Sve poslove oko događaja vezanih za Agrokor koordinira Državno odvjetništvo. Naravno, koordinira i policijski dio posla. Policija je aktivna s onolikim brojem službenika i stručnjaka koliko je potrebno", kazao je Božinović novinarima na Zagrebačkom velesajmu upitan o tome koliko je djelatnika MUP-a bilo angažirano vezano uz Agrokor.

Nije odgovorio na novinarski upit zna li policija gdje je Ivica Todorić.   

Državno odvjetništvo u utorak je potvrdilo tek da su izvidi u tijeku i da će po donošenju odluke javnost biti obaviještena. "Zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo još provodi izvide u slučaju Agrokor i nakon što donese svoju meritornu odluku javnost će biti pravovremeno obaviještena", rekla je Hini glasnogovornica Državnog odvjetništva Martina Mihordin. 

Komentara 2

DU
Deleted user
17:54 11.10.2017.

kakav nam je to beta ministar unutarnjih poslova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije