Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udarila u kuću

Dopustio joj da bez vozačke dozvole upravlja autom pa poginuo

Nesreća- Čakovec (1)
Ivica Beti
31.10.2011.
u 08:11

Automobilom je upravljala bez vozačke dozvole, a zanimljiv je detalj da je Peugeot vlasništvo majke poginulog suvozača.

U nedjelju oko 00.30 sati 20-godišnja vozačica Peugeota 206 čakovečkih registarskih oznaka sletjela je s ceste u Maloj Subotici te udarila u ugao kuće i ogradu. Na licu mjesta poginuo je suvozač, 32-godišnjak iz Dunjkovca.

Vozačica iz Čakovca s teškim je ozljedama prevezena na odjel intenzivne njege u županijsku bolnicu, gdje je utvrđeno da ima prijelom natkoljenice i potres mozga. Uzeti su joj uzroci urina i krvi da bi se utvrdilo je li vozila pod utjecajem alkohola. Automobilom je upravljala bez vozačke dozvole, a zanimljiv je detalj da je Peugeot vlasništvo majke poginulog suvozača.

Pretpostavlja se da je 20-godišnjakinji dopustio da malo vozi, iako je znao da nema vozačku dozvolu. Na blagom lijevom zavoju zbog prevelike brzine sletjela je s kolnika i udarila u kuću na kućnom broju 86, a potom i u susjednu ogradu na broju 88. I nju i suvozača iz vozila su izvlačili djelatnici Javne vatrogasne postrojbe. Protiv vozačice će biti podnesena kaznena prijava, kaže glasnogovornik PU međimurske Krunoslav Gosarić.

Ključne riječi

Komentara 14

MO
modovisisajteMaraschino
09:11 31.10.2011.

stara budala lovi mlade cure pa da ispadne frajer joj dao da vozi... ni prvi ni zadnji koji poginuo zbog ***** (znate cega)

IS
istima
09:23 31.10.2011.

dxdy Muškarci za to i postoje da bi ginuli zbog ********.

IS
istima
08:41 31.10.2011.

Hm...... prije svega tužno...... Mogu razumjeti da na pogodnom putu da djevojci da malo proba voziti, no da pri tom i jurcaju, eee tpo je već pomanjkanje inteligencije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije