Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI ŠEF JANAFA

Donosimo odgovore na šest ključnih pitanja o saslušanju USKOK-ova optuženika Kovačevića

06.10.2022.
u 18:50

Nacionalno vijeće za praćenje provedbe strategije suzbijanja korupcije provelo je javno saslušanje bivšeg direktora Janafa, ima li što novo

Komentara 5

Avatar Cantor
Cantor
19:47 06.10.2022.

Ključno je to da se slučajevi gdje milijarde mijenjaju vlasnika sumnjivim političkim odlukama ne propitkuju i ne procesuiraju. Ključno je to da je premijer lagao o tome. Ključno je to da je na svaki način pokušao spriječiti svjedočenje čovjeka koji je toliko godina bio šef Janafa pa zna kako su se stvari odvijale....

JF
jfk
09:49 07.10.2022.

Komentatori koji stalno ponavljaju kako je Kovačevića postavio Milanović samo potvrđuju činjenicu da su HDZ, SDP i njihovi sateliti dio iste mafije koja vlada državom. Pa tako HNS gdje je Kovačević bio samo 'promijeni stranu' da mafija može i dalje raditi. Danas se u Hrvatskoj ne možete zaposliti kao teta u vrtiću ako vas netko iz vladajućih nije 'predložio', a kao na čelu Janafa je bio godinama pod HDZom čovjek koji je protiv njih.

BE
Berri
19:16 06.10.2022.

Optuženik DORH-a će sada Andreja Plenkovića pokušati ocrniti. Dragan Kovačević je jako dobro instruiran, ima dobar suport, a nema što izgubiti. Novac mu nitko ne može uzeti, poznanstva ima, tako da će Dragan Kovačević biti vrlo opasan za Plenkovića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?