Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVJEŠĆE ZA UN

Donosimo detalje potresnog izvješća o BiH: Reakcije Dodika i Vučića su žestoke

02.11.2021.
u 22:45

Uoči odluke Vijeća sigurnosti Ujedinjenih naroda o produžetku mandata vojne misije EUFOR-a u Bosni i Hercegovini, visoki predstavnik međunarodne zajednice Christian Schmidt dostavio je izvješće tom tijelu UN-a, u kojem vrlo otvoreno i oštro govori o politici koju provodi Milorad Dodik te upozorava da je ugrožen i mir u toj zemlji, ali i u široj regiji.

Komentara 118

XA
xaron
00:51 03.11.2021.

Koja to “neovisna BH” . Neovisna država prvo treba biti država, a BH to nije i nikada neče biti. Može biti talibanija, djamahirija, bosniastan.. ali nikad država .

RI
rimac444
22:57 02.11.2021.

Ovaj Schmidt je nesposoban koji samo povećava tenzije, neprijateljstva i opasnost od nemira. Taj maloumnik ne shvaća da je Izetbegović i njegovi vehabije najveće zlo i opasnost raspada i rata u BiH.

AT
atlantisind
23:32 02.11.2021.

Potresno je to sto Hrvatska zesce ne podrzi Hrvate u BiH inace ce biti majorizirani i nema im druge nego put pod noge jer i to je bolje nego ziviti u Islamskoj drzavi.Kako im to nije jasno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?